Sanatçı Levent Kırca'nın, Sanatçılar Girişimi’nin düzenlediği gecede Kılıçdaroğlu’nun konuşma sırasında öne alındığını belirterek, “Benim de işim var, belki bir karı buldum gidip onu düzeceğim” sözleri büyük tartışma yarattı. Sosyal medyada tepki yağarken, Kırca da kendini savundu.



"Çok sinirlendim"

Kırca sözleriyle ilgili açıklama yaptı. Orası sanatçıların yeridir, politikacıların değil diye konuşan Kırca, Politikacı Meclis’te, mitingde konuşur; onun konuşma alanı çok fazladır. Ama o gece sanatçıların dertlerini, meramlarını anlatacağı bir yerdir. CHP sevdiğim bir parti, Kılıçdaroğlu sevdiğim bir insandır. Bizim de işimiz var. Sırayı neden bozuyorsun da parti propagandası yapıyorsun demek istedim.Sözlerinin ise dil sürçmesi olduğunu belirten Kırca; “O Sinirle, heyecanla söylenmiş sözlerdir bunlar. Bir replikten kalmadır. Olmasa daha iyi olurdur tabi. Ama kavgada yumruk sayılmaz. Bunun öne çıkarılması doğru değildir” dedi.

CHP KIRCA'YI AYIPLADI

Gıyaplarında yüzlerine tükürüyorum

Sanatçı Levent Kırca, bununla da kalmadı, Erciyes Üniversitesi’nde öğrencilerle söyleşisinde Sezen Aksu, Halil Ergün ve Ali Poyrazoğlu’nu sert bir dille eleştirdi. Kırca, “Buradan gıyaplarında yüzlerine tükürüyorum. Onlar vatan hainidir” dedi.

'GIYAPLARINDA YÜZLERİNE TÜKÜRÜYORUM' HABERİ İÇİN TIKLAYIN

Levent Kırca'ya sosyal medyada tepki yağdı.  İşte twitter'da yer alan tepkilerden bazıları:

Sedef Erken @SedefErken
Levent Kırca o lafı gerçekten ettiyse hemen emekli olup küçük bir kasabaya yerleşip mümkünse de hiç konuşmadan uzun uzun ufka bakmalı

MED @Medariiftihar
Yıllardır söylüyorum bi daha söyleyeyim...Levent Kırca muhalif sanatçı falan değildir şöhretini yitiren bir sanatçının yazık olmuş sonudur

Oktay ÖVÜR @oktayovur
Levent Kırca olacak okadar

muratguvenc @muratguvenc71
Levent Kırca'ya yol verin işi acele... karı bulmuş düdükleyecekmiş :)))

süleyman özcan @sulonist
Levent Kırca velevki gerçekten gidip bir kadın düzecek, bu oradakiler için mühim olmayabilir ama belliki Kırca için mühim. Kime ne.??

GÖKMEN ERCAN @gkmnerc
Bazıları oynadıkları rolün etkisinde kalır.Levent Kırca sarhoş rolünden kurtulamamış.Biri milletim biri de halkım anlar diyor.Yok farkları

Kenan Kavun @birradam
levent kırca sarhoş taklidi yapsan daha çok güldürürsün yeminlen

ALPTİGİN @AliAlptigin
Levent Kırca neden bu kadar öfkelenmiş orasını anlamadım ama saçmalamış .Şener Şen'in "patates" sattığı filmde oynarmış

poyraz üstun @poyrazstun
Levent Kırca devrini tamamlamış herşeyi çenesine vurmuş bir görüntü sergiliyor

Yağız Gönüler @YagizGonuler
Sanat gecesi adı altında Levent Kırca kadınları aşağılayarak bir utanç gösterisine imza atmış. İzleyiciler de alkışlarken hiç utanmamışlar.

nur yazgan @nuryazgan1
levent kırca'yı melih gökçek'e verelim.. takılsınlar beraber..biz sizi birbirinize uygun gördük.. ama tabi önemli olan gençlerin anlaşması.

Serkan Sılacı @SerkanSil
Sanatçılar Girişimi'ni sabote eden Levent Kırca.
“@Ladyimam: Levent Kırca ben bildim bileli böyle konuşur , şimdi yükleniliyorsa bilin ki söylediklerinden ötürü değil, fikirlerinden ötürü,gerisi laf”



“@muslimsarichp: Levent Kırca'nın kafası demokratik protestoyla terbiyesizliği karıştıracak kadar bulanmış.”



“@NazimALPMAN: Levent Kırca'yı toplumsal etkinliklerden uzak tutmalı! Hatta psikiyatri kliniği falan ona çok faydalı olabilir!”



"@Bir_Kartanesi: Bu akşam Levent Kırca kantarın topuzunu kaçırdı.Yapma Levent ağabey yaaa!”



“@geceleriesen: levent kırca'nın ettiği laftan öte, ettiği yer mallığının göstergesi. 500 yıllık misojenist ve terbiyesizim, karı düzecem dememişimdir.”


“@utopyasiningulu: Bazı insanlarin Levent Kırca'nın söylediklerine takılıyorlar ya ne diyeyim. Levent Kırca işte ne bekliyordunuz da şaşırdınız?!”



“@esraipekucar: Levent Kırca isimli sanatçı beyefendi (eskiden beyefendi olurdu sanatçılar) ruhen ölümünü ilan etmiştir. Helvası kavrula, afiyetle yenile!..”



“@s_eyisekerciler: Levent Kırca tozuttu iyice. Taklit mi yapıyor gerçekten sarhoşmu anlayamadım. Yazık.”