AKP Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar bir televizyon programında söylediği sözlerden dolayı kendisine dava açan CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce'ye Twitter'dan hayrete düşüren bir cevap verdi.

CHP Yalova Milletvekili ve Grup Başkanvekili Muharrem İnce hakında taciz nedeniyle hazırlanan fezleke geçtiğimiz günlerde Meclis'te oldukça sert tartışmalara neden olmuştu. Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ve Muharrem İnce arasında Meclis'te yaşanan tartışmalara,  AKP Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar da katıldı.

'ABAZAYDIN PARASIZ MI KALDIN?'

CHP'li Muharrem İnce'nin kendisine tazminat davası açtığını öğrenen Tayyar, bunu Sosyal paylaşım sitesi Twitter'da takipçileriyle paylaşarak, İnce'ye çok sert bir dille yüklendi.

Tayyar, Twitter'a 'Muharrem İnce 10 bin TL'lik dava açmış bana! Ne oldu, abazaydın şimdi parasız mı kaldın!" yazdı.

İlk yazdığı mesajdan sonra Twitter'da tepki mesajlarına maruz kalan Tayyar, yine de durmayarak "Muharrem İnce'nin daha ağır sözleri vardı, yargıya taşımadım. Kendi kaşındı, iki ayrı dava açıyorum. Kazanırsam 100 takipçime döner ikramı var" yazdı.

YARGIDA HESAPLAŞACAĞIZ

CHP'li İnce ise Tayyar'ın bu sözlerine bir cevap vermeyeceğini, yargıda hesaplaşacaklarını bildirdi.

 AKŞAM'DA KILIÇDAROĞLU'NA SALDIRDI

Şamil Tayyar, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu'nu daha önce eleştiren Kılıçdaroğlu'na twitter'dan kendi üslubunda cevap verdi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu daha önce Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu'na yönelik, "Nasıl bir akademisyendir bu? Herhalde onu dinleyen pek çok ülke affedersiniz kıçıyla gülmüştür" şeklindeki sözler sarfetmişti. Şamil Tayyar Twitter'dan Kılıçdaroğlu'nun o sözlerini hatırlattı ve cevap verdi.

"KK ne demişti Davutoğlu'na: 'onu dinleyen pek çok ülke kıçıyla gülmüştür' Ey KK, şimdi sana gülüyorlar!"