Saba Tümer, Nükhet Duru ve Dilara Endican ile birlikte Arnavutköy Revma Balık’ta bir araya gelen Sezen Aksu felekten bir gece çaldı. Başta kahkahalarıyla meşhur Saba Tümer’in yanı sıra Sezen Aksu’nun kahkaha sesleri de eklenince, gecenin neşesi mekanın dışına taştı.

Yemeğe Aksu ve Duru’nun geçmişteki anıları damga vurdu. Mekanda rakı balık keyfi yapan grup, gecenin sonunda birlikte mekandan ayrılırken kapıda bekleyen gazetecileri görünce adeta çil yavrusu gibi dağıldı.

GAZETECİYİ AZARLAMASI GÜLÜŞMELERE NEDEN OLDU

Albümde Nükhet Duru’ya büyük destek veren Aksu, son dönemde bir tek Nükhet’in albümünü dinliyorum desem yanlış olmaz derken bir muhabirin peki albümü nasıl buldunuz? Soru üzerine esprili bir şekilde ‘Şaşkın albümü zaten birlikte hazırladık. Sen nerede yaşıyorsun? Bu akşamdan itibaren dışarı çıkma sen'' demesi uzun sure gülüşmelere neden oldu. Aksu son günlerde gündemden düşmeyen Maya takvimine göre 21 Aralık’ta kıyamet kopacak yönündeki haberlere “ Ben kesinlikle buna inanmıyorum. Öyle şey olmaz. Zaten 22 Aralık’ta da kıyamet kopacağına inananların yüzünü görmeyi istiyorum. Merak ediyorum acaba neler yapacaklar?'' diye konuştu.