Sezen Aksu, önceki akşam Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda konser verdi. Mehmet Erdem, Nilüfer ve Nükhet Duru’nun da sahneye çıktığı konseri izleyenler arasında ünlü isimler de vardı.


Uzun bir aradan sonra sevenleriyle buluşan Sezen Aksu’nun konserine ilgi büyüktü; seyirciler tarihi tiyatronun basamaklarını bile doldurdu. Fahir Atakoğlu yönetimindeki orkestra eşliğinde sahneye çıkan Aksu, geceye “Gülümse” ile start verdi ve en sevilen şarkılarını seslendirdi.
Aksu’nun gecede konukları da vardı; Mehmet Erdem, Nilüfer ve Nükhet Duru da sahneye çıkıp şarkılar söyledi. Konseri izleyenler arasında Göksel, Fırat Çelik, Burçin Terzioğlu-Murat Yıldırım, Sarp Akkaya, Ali Taran ve Merve Hasman gibi ünlü isimler de vardı.


İç organlarım eridi


Nilüfer, sahneye alkış ve tezahüratlar eşliğinde çıktı. Sezen Aksu, kanser tedavisi gören sanatçıya “Kalbimin içi, iç organlarım erim erim eridi sana. Allah seni bize bağışladı. Allah birlikte yaşlanmayı da nasip etsin. Ucundan başladık da!” dedi.


Bu şarkı Meral'e 


Sezen Aksu, gecede nisan ayında vefat eden yakın arkadaşı Meral Okay’ı da unutmadı. Ünlü sanatçı, “Vay” şarkısını seslendirdikten sonra “Bunu da Meral’e gönderiyorum” dedi. Aksu, geceyi “Onu Alma Beni Al” şarkısıyla bitirdi ama uzun süren alkışlar üzerine yeniden sahneye döndü. Seyircisine “Hepinizin gönlünü hoş tutmak istiyorum ama 800 şarkı da bir gecede söylenmez, bu yüzden benim hazırladığım repertuvara razı olmalısınız” diye takılan sanatçı, “Denge” ve “Arkadaş” şarkılarıyla konseri noktaladı. Aksu, 17 ve 18 Temmuz günlerinde de Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda sahneye çıkacak.


Madonna sutyeni


Sahnede, uç kısımlarında sivri çubuklar bulunan bir sutyen takan Sezen Aksu, Madonna’dan esinlendiğini söyledi: “Bu bir prototip. Bunun uçlarından su ya da süt fışkırtanını da geliştireceğiz. Bizim Madonna’dan neyimiz eksik?”