Gruptan çıkmak için sadece 1 puana ihtiyacı olan Fenerbahçe beklediğimiz gibi başladı maça. Orta saha ve savunmasını kalabalık tutup Marsilya´nın ileride çoğalmasını engelledi. Sow´a atılan uzun toplarda Kuyt, Cristian ve Caner´le Senegalli oyuncuyu takviye edip hücumda da etkili olmaya çalıştı. Mehmet Topal ve Meireles, alan daraltmaları yerinde yaparak Marsilya orta sahasının üretkenliğini azalttı. Hasan Ali ise Raspentino tehlikesine karşı eski maçlara oranla daha az bindirme yaptı. Beraberliğin de işine yarayacağının bilincinde bir şekilde oynayan Fenerbahçe´yi rahatlatan isim Bekir İrtegün oldu. İlk yarının son bölümünde attığı mükemmel röveşata golüyle Moussa Sow´dan çok şey öğrendiğini gösterdi, Ibrahimovic ve Mexes´e nazire yaptı...

Galibiyete mecbur olan Marsilya ikinci yarıda çok etkiliydi. Fenerbahçe ceza sahası önünden prese başlayan Fransızlar, ikinci yarının ilk 15 dakikasında golü bulup umutlanmak istiyordu. Özellikle Andre ve Jordan Ayew´le önemli fırsatlar da yakaladılar. Volkan yaptığı kritik kurtarışlarla Marsilya forvetlerine gol izni vermedi.

F.Bahçe dün Marsilya karşısında sahadan istediği sonuçla ayrılarak liderliğini garantilerken, özellikle ikinci yarıda takım savunması adına hem olumlu hem olumsuz yanlarıyla dikkat çekti. Özellikle Marsilya forvetlerine bu kadar çok hava topu verilmesi, gecenin tek olumsuz yönüydü.