Açıkcası yedek kadroda kimse umut vermedi dünkü maçta. Birkaç isim hariç çoğunun forma kapma şansı çok az. O büyük formayı giymek için çabalayan insanlara karşı da sorumlu oldukları halde isteneni vermediler.

Birkaç isme değinirsek Krasic yine yokları oynadı. Zaman zaman arkalara yaptığı koşularda da istediği topları alamadı. Belki as takımda oynasa daha faydalı olurdu. Çünkü dünkü kadro yetenek olarak ona ayak uyduramadı. Krasic iyi futbolcu ancak bunu sahaya yansıtamıyor. Üzerinde biraz daha durulabilir. Semih de çok çalıştı ama maç eksiği kendini gösterdi. Yine de bu kadroda yer bulabilecek bir oyuncu. Sezer zaman zaman egoist davrandı. Topla çok oynadı. Rakip biraz daha dirençli olsa işler değişebilirdi. 2 topu da direkten döndü. İlerleyen zamanlarda daha iyi olacaktır.



SALİH ÜMİT VERDİ


Bence sahanın en iyisi Salih Uçan’dı. Çok soğukkanlıydı ve pas organizasyonunu üstlenen isimdi. Rakipten dönen toplara da hükmetti. Gelecekte üstüne koyarsa F.Bahçe uzun süre bu isimden faydalanabilir. Recep ise fiziksel olarak zayıf kalıyor. Bu saatten sonra bu konuda gelişebilir mi emin değilim ama bana ışık verdiğini söyleyemem. Mehmet Topuz ve Özgür Çek çok şey yapmaya çalıştılar ama basitlikten uzak kaldıkları için istediklerini yapamadılar. Maç eksikleri olduğu için bu oyunculara kızmamak lazım. Serkan da kalede zaman zaman iyi işler yaptı.


Futbolda intikam diye bir şey olmaz ama yıllardır konuşulan bir ‘Pendik faciası’ vardı. Gerçi maçın başındaki pozisyonda top direkten dönmese yeni bir facia olabilirdi. Tribündeki 15 bin taraftar da facianın unutulmadığını gösterdi.Yine de unutulmamalı ki futbol bir şovdur ve ona göre davranmalıdır herkes.


Kupada tur atladı Kanarya ama üst turlar adına bir şey söylemek için erken olur. Dün sahaya çıkan oyunculara da şunu söyleyelim: Eğer kadroya girmek istiyorlarsa daha çok çalışmalılar. O üstlerindeki forma kutaldır ve herkese nasip olmaz. Ellerine geçen bu fırsatın değerini bilmeli ve ona göre çok çalışmalılar. Fırsat bir kez uçup giderse yakalamak zor olur.