İlk olarak ismail Köybaşı'na geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. maçlar kazanılır, kaybedilir ama İsmail gibi değerler Türk futboluna ender geliyor. Umarım sakatlığın izlerini en kısa sürede atlatır.

Maç zaten ilk 7 dakikada bitti. Beşiktaş, Holosko ile bulduğu 2 güzel golle galibiyet için önemli b,r avantaj yakaladı. Fakat Beşiktaş 3-0'lık skoru bulduktan sonra oyunun ciddiyetini biraz bıraktı. Akhisar dün biraz daha iyi oynasa skor farklı olabilirdi. geçen haftalardaki hastalık devam ediyor. Skor avantajını ele geçirdikten sonra "Biz kazandık" havasına girmeleri Beşiktaşlı futbolcuların başına ciddi sorunlar çıkarabilir. Dün Akhisar iyi değildi, ama özellikle hücum hattı güçlü takımlar Beşiktaş'ı ağır bir yenilgiye uğratabilir. Buna acilen çözüm bulmaları gerekiyor.

Sıkıntı, savunma ile orta sahanın kopukluğundan kaynaklanıyor. Necip, Oğuzhan, Fernandes sürekli hücumu düşünüyor. 2-3 kişi dönmeyince savunmada sıkıntılar yaşıyor. Devre arasında bu takıma takviye yapılacak. Sol bek, sol kanat ve santraforun yanı sıra savunma ile orta alan arasında dengeyi kuracak bir ön libero da alınabilir.

Şampiyonluğa oynayan bir takımın kalesinde bu kadar pozisyon vermesi gerçekten düşündürücü. Eğer hedefiniz varsa ve şampiyonluk kovalıyorsanız diğer rakipler diğer rakipler bu pozisyonları değerlendirebilir. Futbolcuların biraz daha oyunun ciddiyetin farkına varmaları gerekir.

Fernandes önceki maçlara göre biraz daha vasattı. Skor üstünlüğü onu rahatlattı kendine oynamaya başladı.Akhisar markajın sertliğini arttırınca Fernandes'in oyunda etkinliği azaldı. Ancak Portekizli çıkana kadar klas hareketlerini sürdürdü.

Almeida da biraz durgundu.Büyük takımlarda oynayan bu kadar tecrübeli bir futbolcunun böyle kırmızı kart görmesi hiç yakışmadı. Almeida'nın takımda yedek santraforun olmadığını düşünerek hareket etmesi, sinirlerine hakim olması gerekirdi. Oğuzhan'ın önceki maçlara göre daha iyi oynadığını söylemek mümkün değil. Mcgregor ise kalesinde güven veriyor.

Beşiktaşlı futbolculara son sözüm, bir gün veya daha uzun süre de olsa liderliğin tadını çıkarsınlar. Kimsenin düşünmediği yerlere geldiler. Futbolda şu da bir gerçek. Kazanan her zaman haklıdır.