Her zaman olduğu gibi esprileri ile herkesi güldüren Minik Serçe klasikleşen şarkılarıyla izleyicilerini duygulandırmayı da ihmal etmedi. Konsere Fahir Atakoğlu'nun önderliğindeki orkestrası ile başlayan Sezen Aksu " Kibir", " Geri Dön", " Yol Arkadaşım" gibi eski ve yeni repertuarlarından oluşan şarkıları yaklaşık iki buçuk saat boyunca sevenleri ile paylaştı. Sezen Aksu yine uzun bir bacak dekolteli elbise tercih ederken, bir ara Fahir Atakolğu'nun yanına otururken yırtmacının boydan boya açılması ile zor anlar yaşadı.

DUDAĞIMA YAKIN OLDU

Bir şarkı sonrası Atakoğlu'nu tebrik edip öpen Aksu espriyi patlattı. Seyircilerin arasındaki Atakoğlu'nun eşine seslenerek " Biraz dudağıma yakın oldu ama olsun hiç de fena olmadı. Uzun süre olmuştu zaten unutmuşum."dedikten sonra " Ben bu Fahir'i yeni farkettim eskiden böyle farketseydim, hiç kaçırmaz kapardım."dedi.

EVDE AŞK YAŞAYAMIYORUZ

Minik Serçe yakın dostu Meral Okay'ı kaybettiğini ve Yaşar Gaga'nın uzun bir hastalık sürecinden çıktığı çok zor bir sene geçirdiğini belirtti. Seyircilerin arasında oturan yakın dostu Şehribar Hanım ile anılarını anlattı. Aksu " Benim annemle aynı adı taşıyan Şehribar Anne, Onno ile aşk yaşarken onun evini kiralamıştık. Fakat o zamanlar Mithatcan küçük evde aşk yaşamıyoruz, perdelerin arkadasından öpücükler atıyoruz birbirimize. Daha sonra benim Menekşe sokaktaki evimde Levent Yüksel, Müjde Ar gibi isimler oturdu, şimdi de oğlum oturuyor. Şehribar Anne'ye sordum " Bu evi niye bana uzun yıllar verdin?" diye o ise " Sen aşkı o kadar iyi biliyorsun ki o yüzden hakediyorsun"dedi. O yüzden onu çok seviyorum, iyi ki var"dedikten sonra uzun süre alkışlandı.