İkinci Dünya Savaşı döneminde, Sırbistan’da iki sevgilinin hikayesinden esinlenilen ve günümüze kadar uzanarak Roma, Paris, San Fransisco, Berlin, Moskova gibi dünyanın pek çok ülkesinde yer alan bir gelenek Türkiye’ye taşıyor.
Aşıklar üzerlerine baş harflerini yazdıkları asma kilitleri Kanyon’da bulunan Dev Kalpler’e asacak. Kanyon da, Türkiye’nin her yerinden gençlere yatırım yapan ve sevgi ile onlara yeni ufuklar açan Toplum Gönüllüleri Vakfı’na, asılan her kilit için 10 TL bağışta bulunacak. Pınar Altuğ üzerine eşi Yağmur’un ve kendisinin baş harfini yazdığı kırmızı kalbi, demirden yapılan büyük kalbe kilitledi.

KOCAMI BAŞKA SEVİYORUM

Aşk hayatının çok iyi gittiğini söyleyen Pınar Altuğ “Aşk deyince akan sular duruyor. Aşk benim için kocam. Çocuğum da başka bir sevgi. Onu çok seviyorum. Çocuk sevgisiyle koca sevgisi ayrı şeyler. Çocuğuna aşıksın hayransız limitsiz seviyorsun annelik daha şuursuz bir şey. Kocamı başka seviyorum kızımı başka seviyorum. Ama ikisini de çok seviyorum” dedi. Kendi takılarını ve ayakkabılarını kızı Su’yun şimdiden takıp dolaştığını söyleyen Pınar Altuğ “Evde takılar takıp dolaşıyor. Benim topuklu ayakkabılarım kutuda duruyor. Eğer topuklu ayakkabı yakalarsa hemen giyiyor. En büyük zevki bu. Kolyelerimi takmayı rujlarımı sürüyor. Evdeyse ya da sete gelirse izin veriyorum. Annemin işyerine gittim ben diyerek çok eğleniyor. Makyaj masama oturuyor. Orada serbest. Rujlarımın içine dalıyor” dedi.



HOŞUNA GİTMEYEN BAKMASIN

Sürekli mini etek giyen Pınar Altuğ Cengiz Abazoğlu’nun 30 yaşın üzerindeki kadınlar mini etek giymesin lafını hiç üzerine alınmadığınıbelirtti. “Ben mini etek giyiyorum. Daha da giymeye devam edeceğim. Çok seviyorum. Herkesin kendine yakıştırdığı kendini iyi hissettiği ve insanların sizi görmeye alıştığı bir hal var. Ben mini etek giyince iyi hissediyorum. Bikiniyle güneşlenmeyi ve izsiz yanmayı seviyorum. Mayo giyersem karnım yanmayacak. Sağlıklı bulmuyorum. Bikinimi de mini eteğimi de giyeceğim ama hoşuna gitmeyen varsa bence bakmayabilir” dedi.