Mazhar Alanson, önceki akşam Harbiye Açıkhava Sahnesi'nde sahne aldı. "Turkcell Yıldızlı Geceler" kapsamında BKM organizasyonu ile gerçekleştirilen konserde Mazhar Alanson, sahnede Sezen Aksu ve Cem Yılmaz ile birlikte düet yaptı. Özkan Uğur'un rahatsızlığı nedeniyle bir süredir konserlerine yalnız devam eden Mazhar Alanson, konserine başlamadan önce Özkan Uğur'un sağlığı ile ilgili müjdeli bir haber verdi. Sizlere güzel havadislerim var diyerek sözlerine başlayan Alanson, "Öncelikle şunu bilmenizi isterim MFÖ dağılmadı. Biz ölene kadar beraberiz. Ayrıca üç gün önceki yeni raporlarına göre de Özkan’dan çok güzel haberler var. Temiz çıktı. Ama ‘’Bu gece benim gecem…’’ Şimdi bu akşam benim bestelerimi, sözlerimi söyleyeceğiz. Hep beraber güzel bir gece geçireceğiz.’ diye konuştu.

Konserine ‘Yalnızlar Garı’nı seslendirerek başlayan Mazhar Alanson gecede ‘Umudum Var’, ‘Ah Bu Ben’, ‘Yaşın 19’, ‘Sarı Laleler’, ‘Mecburen’, ‘Bu Aşk Olur Mu’, ‘Mazeretim Var Asabiyim Ben’, ‘Yağmur Var’, ‘Tam Ortasındayım’ gibi Türk müziğine damgasını vurmuş parçalarını okudu.

Sürpriz isimlerin yer aldığı konserde sahneye çıkan ilk isim Sezen Aksu oldu. Beyaz, uzun elbisesiyle sahneye gelen Aksu, 'Yandım Yandım' ve 'Güllerin İçinden' parçalarında Mazhar Alanson ile birlikte düet yaptı. Seyircilerden büyük alkış alan ikili, bir kez daha 'Yandım Yandım' şarkısını seslendirerek Harbiye'deki binlerce kişiyi adeta mest etti.


CEM YILMAZ ŞOV

Konserin ikinci bölümünde Cem Yılmaz şov yaşandı. Ünlü komedyen, bu kez esprileriyle değil şarkılarıyla dinleyenlere keyifli vakit geçirtti. Mazhar Alanson ile birlikte 'Psikopat' şarkısını canlı okuyan Yılmaz, seyirciler tarafından uzun süre alkışlandı. Bununla da yetinmeyen ünlü komedyen, Mazhar Alanson'un ısrarlarına dayanamayıp baterinin başına geçti. Bateri başında hünerlerini gösteren Yılmaz, "Ele Güne Karşı" şarkısında Alanson'a eşlik etti. Eğlencenin tavan yaptığı bu anlarda Sezen Aksu da kendisini sahneye atarak ikilinin eğlencesine ortak oldu. Cem Yılmaz'ın bateride çalıp, Mahzar Alanson'un şarkıyı seslendirdiği anlarda Sezen Aksu'da kendine özgü dansıyla seyirciye keyif dolu anlar yaşattı. Muzip hareketleriyle Cem Yılmaz'ı aratmayan Minik Serçe, ikilinin "Psikopat" şarkısını seslendirdiği sırada da sahneden geçerek seyirciyi kahkahaya boğdu. Alkışlar içinde ‘Ali Desidero’ ile finali yapan Mazhar Alanson, ‘Bodrum Bodrum’ parçası ile bis yaptı.



MAZHAR BABAMIN ADI

Mazhar Alanson’u dinlemeye gelenler arasında Gülben Ergen, Murat Başoğlu, Vildan Atasever, İsmail Hacıoğlu,Yurdal Sert, Mehmet Erdem, Rahşan Gülşan, Sinan Çetin, Tarık Ünlüoğlu, Gülay Afşar ve Şafak Ongan vardı. Konsere yağmur yağma ihtimaline karşın mont giyerek hazırlıklı geldiğini belirten Gülben Ergen, "Mazhar benim çok sevdiğim özel bir insan. Rahmetli babamın ismi. O yüzden bende ayrı bir yeri var" dedi. Geçtiğimiz günlerde İvana Sert ile boşanan Yurdal Sert, konseri ablası Sevil Sert ile birlikte izledi. Sert, yanlış haber yapılmaması içinde "Kendisi ablam olur" diyerek gazetecileri uyardı. "Hakim Bey" şarkısıyla büyük çıkış yakalayan Mehmet Erdem de konseri kız arkadaşıyla birlikte izledi.