Hayranlarının yüreğini ağzına getiren ''Minik Serçe'' ye müdahale ise anında yapıldı. Korumalar tarafından yerden kaldırılan minik serçe sağlık ekiplerinin gözetiminde bir korumanın kucağında kulise taşındı.

NASIL HABER ATLATTIM

Sağlık ekipleri tarafından konser alanındaki kuliste ilk müdahalesi yapılan Sezen Aksu, dirseğindeki yırtığa rağmen yaklaşık 10 dakika sonra sahnedeki yerini alırken, bu hareketi ile dinleyicisinden büyük alkış aldı. ''Gülümse'' adlı parçası ile konserine start veren ''Minik Serçe'', şarkının ardından basın mensuplarına ''düşerken beni çekebildiniz mi? Çekemediniz değil mi? Nasıl haber atlattım ama size.'' sözleri ile takılırken, konuklarına da ''Hoş geldiniz benim canım arkadaşlarım'' sözleri ile seslendi. Şarkılarını sevenleri ile birlikte hep bir ağızdan seslendiren Minik Serçe bu durumu da ''eskiden bu şarkıları hiç kimse bilmezdi. Sadece dinlerdi. Şimdi herkes benimle birlikte söylüyor'' sözleri ile özetledi.



MENOPOZA GİRDİM

Şarkı aralarında hayranları ile sohbet eden minik serçe bu aralar kuantuma sardığını söylerken, kendisinden ''oy sezoş, fındık kurdu, seni küçük o...pu'' diye bahsederek herkesi gülmekten kırdı geçirdi. Kendisini dinlemeye gelen konuklar arasında yer alan Mustafa - Emina Sandal ve Demet Akalın - Okan Kurt gibi ünlü çiftlerede takılan Aksu ''Biliyor musunuz menopoza girdim. Enseme ütü filan basıyorlar'' esprisi ile antik tiyatroyu bir kez daha kahkahalara boğdu. Konserin ikinci bölümüne elbisesinin değiştirip kolu bandajlı olarak çıkan Minik Serçe kendisini dinlemeye gelen konuklarına ömürleri boyunca unutamayacakları bir performans sergilerken özellikle konserinin ikinci bölümünde bir an olsun yerinde durmayarak sahnede basmadık yer bırakmadı.