Göksel Gümüşdağ... Tayyip’in akrabası olmasından dolayı bir dönem İstanbul Büyükşehir Belediye Spor Kulubü’nün başkanlığını ve Futbol Federasyonu’nda başkan vekilliği yapmış bir isim. Şimdi ise “İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Vekilliği” görevinde...

Aynı zamanda da şike davasında savcıya ifade veren isimlerden. Göksel Bey dört gün önce Florya’da Fatih Terim’le bir görüşme yapıyor. Görüşmeden sonra da basın mensuplarına “Fatih Terim’le milli takım hocalığı için görüşmedim” diye bir açıklama yapıyor.

Tamam da kardeşim, sen kimsin de “Fatih Terim’le milli takım hocalığı ile görüşmedim” diye açıklama yapıyorsun? Senin görevin mi bu? Üstelik neden o açıklamayı yapıyorsun.

Zaten Yıldırım Demirören’i Tayyip Bey’e tavsiye eden kişinin sen olduğunu kamuoyunda bilmeyen yok. Üstelik federasyonu da senin perde arkasından yönettiğini herkes biliyor.

Şike olayında ifade verdikten sonra federasyondaki görevi kağıt üstünde biten Göksel Gümüşdağ, federasyondaki etkisi hala devam etmesinden dolayı ki; A Milli Takım’ın başına getirmeyi düşündüğü Fatih Terim’le görüşmeyi şahsen kendisi yapmak istiyor.

Çünkü şimdi ki Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören’in kağıt üzerinde federasyon başkanlığından başka bir yetkisi yok. Futbol camiası Yıldırım Demirören’in Göksel Beyin dediğinden dışarı çıkmadığını her yerde konuşuyor.

Yıldırım Demirören nerede senin başkanlığın? Hiç mi kendine güvenin yok? Federasyonda milli takım antrenörlüğü için düşündüğün Fatih Terim’le görüşecek bir yönetim kurulu üyen de mi yok?

Madem böyle bir düşüncen var, neden kendin görüşmüyorsun? Yazıklar olsun sana.

Abdullah Avcı’yı da zaten milli takımın başına Göksel Gümüşdağ getirmişti. Bir zamanlar Haluk Ulusoy’un TFF başkanlığ dönemindeki milli takıma bakın, bir de şimdi Yıldırım Demirören’in yönetimindeki milli takıma.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim’i sen niye istiyorsun? Fatih Hoca Galatasaray’da gayet başarılı, lig yeni başlamış, takım iyi gidiyor. Üstelik Şampiyonlar Ligi’nde de her rakibe korku salan bir takım haline geldi Galatasaray. Hocasının aklını çelmek bir federasyon başkanına yakışıyor mu? NEDİR sendeki bu Galatasaray düşmanlığı? Türkiye’de başka hoca yok mu milli takımın başına getireceğiniz de, Galatasaray’da işleri iyi giden Fatih Terim’e kafanı taktın.

Yılmaz Vural isminde bir teknik direktör var Türkiye’de, neden ona bir şanş vermiyorsun? Verirsen doğruyu yaparsın. Hiç doğru yapmadığın için başkanlıklarında başarısız oldun...

Sen kulüp başkanlığı döneminde Beşiktaş’a kötülükler yapıp kulübü adeta bataklığa attın. Geçen sezon senin yüzünden takım FEDA diyerek belki de tarihinin en sıkıntılı sezonunu geçirdi. Sırf senin yanlış yönetiminden. Şimdi de federasyonu o kadar yanlış yönetiyorsun ki, saymakla bitmez. En basitini söyleyeyim. FIFA sıralamasında 30 basamak birden düştük. İsmini duymadığımız ülkeler bile geçti bizi.

Onurlu bir davranış sergile de bırak artık Türk Futbol Federasyon’unu.