Türkiye, iş cinayetiyle ölen yüzlerce madencisi nedeniyle günlerdir yas tutarken, Başbakan Erdoğan’ın Soma’da kendisini protesto ettiği iddiasıyla bir vatandaşı yumruklamasının görüntüleri gündeme bomba gibi düştü. Sol Haber'in yayınladığı Erdoğan’ın yumruklama görüntülerinin, bir başka açıdan çekilmiş görüntüleri de ortaya çıktı.

Sol Haber'in yayınladığı görüntüler bu kez Erdoğan'ın protestolar nedeniyle girdiği marketin içinden. Erdoğan korumalarıyla markete girdikten sonra önce Taner Kurucan isimli maden işçisi genci yakalıyor ve "ne kaçıyorsun" diye bağırdıktan sonra saldırıyor. Ardından Erdoğan'ın korumaları genci öldüresiye dövüyor.

ÖNCE İNANILMAZ HAKARET SONRA YUMRUK!
Başbakan Erdoğan'ın markette genci ensesinden tutarken 'Niye kaçıyorsun ulan İsrail Dölü?' diye bağırdığı dikkatlerden kaçmadı. Başbakan Erdoğan, bu sözlerinin ardından ise gence bir yumruk attıktan sonra işi korumalarına bırakıyor.

Sesin Başbakan Erdoğan'a ait olmasının yanı sıra Başbakan'ın yanında kimsenin böyle bir söz söyleyemeyecek olması ise bu hakaretin Erdoğan'ın ağzından çıktığını destekler nitelikte...