Medcezir dizisinin yönetmeni Ali Bilgin ile aynı dizide Sedef karakterini canlandıran Defne Kayalar, evlendiler. Peki Defne Kayalar kimdir? İşte çiftin evliliğinden detaylar ve Defne Kayalar hakkında billgiler...

Defne Kayalar ile Ali Bilgin çiftinin geçen haftalarda aile içinde sessiz sedasız evlendiği ortaya çıktı. Evlilik haberini sadece yakın dostlarıyla paylaşan yönetmen Ali Bilgin, geçen sezon dizinin kadrosuna konuk oyuncu olarak katılan sevgilisi Defne Kayalar'ın rolünün artmasını ve bu sezon ana karakterlerin arasına katılmasını sağladığı iddia ediliyordu.

DEFNE KAYALAR KİMDİR?


1975 İzmir doğumlu olan Defne Kayalar, eğitim hayatını bilkent Üniversitesi Grafik Bölümü’nden mezun olmuştur. Oyunculuk hayatına 1996 yılında başlayarak profesyonelliğe adım atmıştır. Defne Kayalar şu an popüler Medcezir dizisinde Sedef karakterini canlandırmaktadır.

ALİ BİLGİN KİMDİR?


1981 İzmir doğumlu olan Ali Bilgin Türkiye'de çeşitli filmler ve dizilerde yönetmenlik ile oyunculuk yapmıştır. Bayrampaşa: Ben Fazla Kalmayacağım ve Dersimiz: Atatürk filmlerinde İkinci yönetmenlik; Arka Sıradakiler, Al Yazmalım, Uçurum, 20 Dakika ve Medcezir yapımlarında yönetmenlik yapan Ali Bilgin, En Son Babalar Duyar ve Arka Sıradakiler yapımların da oyunculuk yapmıştır.