DIŞ HABERLER

Shreddies adlı İngiliz tekstil firması gaz kokusunu önleyen erkek ve kadın iç çamaşırı koleksiyonuna, pijama ve kot pantolon da ekledi. Marka ürünlerini, "süper komforlu, seksi ve şık" olarak tanımlıyor.

Gaz kokusunu giderici pijamalar pamuklu kumaştan, pantolonlar ise kottan üretiliyor. Ürünlerin hepsi el yapımı ve özel terziler tarafından hazırlanıyor.

BELDEN DİZE KADAR KAPLI KARBON ZORTEKS ASTAR


Herkesin aklında merak ettiği soru ise, bu pijama ve pantolonların kokuyu nasıl absorbe ettiği...

Markanın yöneticisi Richard Woolley, pantolonlar ve pijamalara bel kısmından dize kadar yerleştirilen full karbon astar sayesinde kokunun buraya hapsolduğunu ve tam koruma sağladığını söylüyor.

Pantolon, pijama ve iç çamaşırlarının arka tarafına yerleştirilen Zorteks maddesinden yapılma panel, boşluklu yapısının içerisinde kötü kokuları hapsediyor ve kokunun dışarıya sızmasını engelliyor. Kokuyu nötralize eden bu panel, eşyalar yıkandığı takdirde yenileniyor ve kötü kokuyu hapsetmek için aktif hale geliyor.

İŞ PANTOLONLARINA UYGULANACAK


"Gaz kokusunu önleyen iç çamaşırları başarıya ulaştıktan sonra, tasarım ekibimiz Zorteksin nerelere uygulanabileceğini düşünmeye başladı" diyen Woolley, Shreddies'in şimdilerde iş kıyafetleri üzerinde çalıştıklarını müjdeledi.

ORTALAMA İNSAN GÜNDE 14 KEZ GAZ ÇIKARIYOR


Ortalama bir insanın günde 14 kez gaz çıkardığı biliniyor. Shreddies, sevdiğiniz kişiyle ilk buluşmanızda, arkadaşlarınızın yanında ya da uçakta kendinizi kötü hissetmek istemiyorsanız bu pantolonları tercih edebilirsiniz diyor. Shreddies, ürettiği pantolonlarla onlarca tasarım ödülü de almış.

Şirketin mottosu ise şu şekilde: "Güvenle osurun!"

Drone kullanarak balık tutma devri başlıyor

Drone kullanarak balık tutma devri başlıyor