Nijerya'da içine 'eşcinsel şeytan' girdiği düşünülen bir gay işadamı yaklaşık 20 dakika süren bir 'eşcinsel şeytan çıkarma ayini' ile 'normal cinsel yaşama' döndürüldü.

Nijerya Hıristiyan Televizyonu o ayinin görüntülerini yayınladı.

Görüntülere göre, bir seyirci kitlesinin önünde sahneye çıkarılarak Hıristiyan bir rahibin önüne getirilen Tegus adlı Nijeryalı işadamı önce rahip tarafından sorguya çekildi. Ancak rahip işadamının kendisiyle değil, onun içindeki 'eşcinsel şeytanla' konuşarak onu itirafa zorlamaktaydı.



İşadamının ağzından konuşan 'eşcinsel şeytan' ısrarla kimliğini gizleyerek kendisinin sadece bir 'dost' olduğunu savunurken rahip birden sesini yükseltti ve 'Pis ruh, dön' diye bağırdı.

Ne olduğunu şaşıran gay işadamı görünüşe göre içinde bulunduğu atmosferden korkarak kaçmak istedi ancak kırmızı gömlekli iki muhafız tarafından yakalanarak tekrar rahibin önüne getirildi.

Rahip "içinde eşcinsel şeytan bulunan" işadamının üstüne doğru ani kol hareketleri yaparak "İsa adına dön" diye birkaç kez daha bağırdı.



Gay işadamı sonunda kendinden geçerek yere yığıldı. Tekrar kaldırıldı ve rahip tarafından bir kez daha sorguya çekildi, ancak artık "şeytan çıkarılmış" ve gay işadamı da "dönmüştü". Tegus'un ilk işi "eşcinsel şeytanın" içine nasıl girerek kendisini ele geçirdiğini anlatmak oldu.

HOMOSEKSÜEL ŞEYTANA HAVUZ BAŞINDA YAKALANMIŞ

Eski eşcinsel, yeni heteroseksüel işadamı "homoseksüel şeytana" Kenya'ya yaptığı bir ziyaret sırasında kaldığı otelin havuzunda yakalanmıştı.

Havuzdan çıktıktan sonra artık sadece erkeklerden hoşlandığını anlayan Tegus nişanlısını da terk ederek artık sadece "gay pormoları" izlemeye başladığını anlattı.

Rahibin "Şimdi nasılsın" diye sorduğu işadamı Tegus yarı sersem bir şekilde iyi olduğunu söyledikten sonra, rahibin zafer dolu bakışları altında artık erkeklerden değil sadece kadınlardan hoşlandığını söyledi.



New York polisi onur yürüyüşünde gönlünce eğlendi

New York polisi onur yürüyüşünde gönlünce eğlendi