Stephanie Perrin(34), 27 Nisan’da prematüre doğumla bir kız bebek dünyaya getirmiş, doktorlar bebeğin 3 hafta içinde ölebileceğini söylemişti. Doğumundan beri hastanede yoğun bakım altında tutulan bebek, 4 ayın sonunda eve gitmeye hazır.



Stephanie Perrin kızı Mollie'yi, beklenen doğum tarihinden 13 hafta önce doğurmuştu. Doğum öncesi doktorlar tarafından plasenta bozukluğu teşhisi konulan küçük bebek annesinin karnında gerektiği kadar büyüyemiyordu.



Anne Stephanie Perrin ve James Perrin, küçük kızlarını doğumdan 3 hafta sonra kucaklarına ilk kez alabildi. Doğduğunda yarım kilo ağırlığında olan Mollie 3 haftalıkken, babasının yüzüğünden kolunu geçirebilecek kadar küçüktü.  Yarım kilodan 2,5 kiloya çıkan bebek doktorlar tarafından bir mucize olarak görülüyor.



‘Onu eve götürmek bizim için çok büyük bir rahatlama olacak’ diyen çift yaşadıkları en zor şeyin doğumdan sonra kızları olmadan eve dönmek olduğunu belirtiyor. Sezaryen yöntemiyle doğum yaptıktan sonra anne 2 hafta hastanede kontrol altında tutulmuş fakat sonra kızı olmadan evine dönmek zorunda kalmıştı.

Parmak bebek büyüdü

Parmak bebek büyüdü