ABD'nin Connecticut eyaletine bağlı Fairfield bölgesinde öğretmen yardımcısı olarak çalışan Kyle Damato-Kushel, 15 yaşındaki öğrencisiyle cinsel ilişkiye girmekle suçlanıyor.



Hürriyet'te yer alan habere göre, 45 yaşındaki eğitimci, dün cinsel saldırı, çocuğun ahlakını bozmak ve delilleri karartmak suçlamalarıyla hâkim karşısına çıkarıldı.

Mağdur çocuk, polis ifadesinde, 2013 yazından bu yana öğretmeniyle birlikte olduğunu ve hatta bir keresinde hamile kalan kadının düşük yaptığını öne sürdü.

Polis, Damato-Kushel'in DNA izinin çocuğun iç çamaşırında bulunduğunu açıkladı. Öte yandan, Wooster Orta Okulu’nda çalışan öğretmenin, çocuğa ilişkilerinden bahsetmemesi için 900 dolar para verdiği belirtildi.

ÖĞRETMENİN EŞİ FARK ETTİ


Kushel'in birlikte olduğu çocuğa yıllar önce anaokulunda eğitim verdiği de öğrenildi. İkili arasındaki ilişki ise ABD'li öğretmenin eşi tarafından ortaya çıkarıldı.

Aldatılan eşin, Stratford'daki evlerinde duyduğu sesler üzerine durumu fark ettiği belirtilirken, öğretmenin 50 bin dolar kefaletle serbest kaldığı öğrenildi.