Rusya’nın aşırı milliyetçiliğiyle bilinen Liberal Demokrat Partisi lideri olan Vladimir Jirinovski, düşürülen uçak sonrası Türkiye ve Rusya arasında çıkan krizle ilgili olarak Moskova radyosuna verdiği demeçte herkesi şaşkına çevirdi.

Rusya’nın Liberal Demokrat Partisi lideri Vladimir Jirinovski, Rusya'nın düşürülen uçağına misilleme olarak Boğaz'ı nükleer bombayla patlatma önerisinde bulundu.

İSTANBUL'UN NÜFUSUNU HALA 9 MİLYON ZANNEDİYOR!


İstanbul’un nüfusu hakkında dahi gerçekçi bir bilgiye sahip olmadığı anlaşılan Jirinovski, Moskova radyosuna “İstanbul’u yok etmek bizim için zor bir iş değil. İstanbul Boğazı'nın ortasına tek bir atom bombası atarsak, oluşacak 15 metrelik tsunami dalgası şehri 9 milyon insanıyla birlikte yerle bir eder.” dedi.

AÇIKLAMALARIYLA HERKESİN TEPKİSİNİ ÇEKTİ


Daha önce de verdiği demeçlerle her kesimden insanın tepkisini çeken Jirinovski, Ukraynalı hamile bir gazeteciye “ tecavüz edilmesi gerektiğini” söyleyerek büyük tepki çekmişti.

İşte söylemleriyle tepki çeken Jirinovski’nin daha önce tepki çeken açıklamalarından bazıları:


* Kuş gribini bitirmek için herkese silah verelim, göçmen kuşları vursunlar.
* Çelyabinsk'e meteor düşmedi, Amerikalılar yeni bir silah denedi.
* Amerikan fast food zincirlerini Rusya'dan atalım.
* Siyasi partileri yasaklayalım, Rus imparatorluğu bayrağını ve marşını yeniden kabul edelim.
* Paris'i yakalım, Berlin'e girelim.

NATO'nun Türkiye'ye yardım etmeyeceğini de savunan siyasetçi, batının nükleer ateş altında kalmak istemeyeceğini belirtti.