Bartın Yanaz İlkokulu öğretmenleri ve öğrencileri sosyal medyadan “Kaynağımız yok, bize kitap gönderin" çağrısında bulundu. Bu çağrıya kayıtsız kalamayan İstanbul Oğuzkaan Koleji Öğrencileri, topladıkları yardımları köy okuluna ulaştırdı.



Bartın ‘da bulunan Yanaz İlkokulu Öğrencileri’nin ve Rehber Öğretmenleri’nin yaptığı, kitap ve kırtasiye malzemeleri çağrısı üzerine yüzlerce kitap ve kırtasiye malzemesini yanlarına alarak Bartın’a gitti ve tek tek öğrencilere teslim etti.

KÖY OKULU İÇİN OKUL İÇİNDE KAMPANYA BAŞLATILDI

Bartın Yanaz İlkokulu Öğretmenleri ve Öğrencileri’nin “Kaynağımız yok, bize kitap gönderin" çağrısı üzerine harekete geçen Oğuzkaan Koleji Öğrencileri, hemen okul içinde kampanya başlattı. Afişler tasarlayıp okul kampüslerinde her yere asan öğrenciler, kısa sürede yüzlerce kitap ve kırtasiye malzemesi topladı. Toplanılan kitap ve kırtasiye malzemeleri koliledikten sonra Bartın’a doğru yola çıkan öğrenciler, günün ilk ışıklarıyla köy okulu olan Yanaz Köyü İlkokulu’na ulaştı. Eğitim için kullanılacak malzemeleri okul öğretmenlerine ve öğrencilere teslim etiler.

Yanaz İlkokulu öğrencileri ile okulu gezen ve daha sonra okul önünde hatıra fotoğrafı çektiren öğrenciler, “Yardımlarımız sürekli olacak, buradaki öğrenci kardeşlerimizle sürekli iletişim halinde olacağız. Onların mutluluğu bizim için çok ama çok değerli” dedi.