Gogetsale ve Dubai Starr Sigorta işbirliğinde gerçekleşen herkese Ferdi Kaza Sigortası Kampanyası ile yeni üyeler hem para kazandıran alışveriş sisteminin keyfine varacak hem de sigortası sayesinde kendini güvende hissedecek.

Amerika ve İngiltere’de üyelerine para kazandıran site Türkiye’ye girişini tüm yeni üyelerine ferdi kaza sigortası hediye ederek kutluyor. Gogetsale.com ‘a bedava üyelik, sosyal medya hesapları aracılığı ile saniyeler içinde gerçekleşiyor. Böylece üyeler saniyeler içinde beklenmedik kazalara karşı güvence altına alacak 5000 TL değerinde 1 aylık ferdi kaza sigortası almış oluyor.

Nedir? Nasıl Çalışır? Kimler Yararlanabilir?

GoGetSale.com online yapılan her alışverişi kazançlı hale getiren bir sitedir. Amerika ve İngiltere’den sonra şimdi Türkiye’de de üyelerine para kazandırmaya başlayan GoGetSale.com ‘un sistemi tamamen kullanıcılarına alış verişlerinde daha fazla indirim almalarına yardımcı olmak ve üstüne üstlük para kazandırmak üzerine kurulmuştur.

Amerika ve Avrupa’da yaygın olarak kullanılan “cashback shopping” yani “para iadeli alışveriş” yöntemi online alışveriş yapan herkese hitap eden bir sistemdir. GoGetSale anlaştığı tüm mağazaları sitesinde yayınlar. Kullanıcı bu mağazalardan birine tıklayarak o mağazanın kendi web sitesine gider ve alışverişini tamamlar. GoGetSale müşteri gönderdiği için mağazadan bir komisyon alır ve bu aldığı komisyonu kullanıcı ile para iadesi olarak paylaşır.

GoGetSale para iadesini hediye çeki, indirim, kredi, bonus gibi yöntemlerle tekrar alışverişe yönlendirecek bir şekilde değil, nakit olarak öder. GoGetSale sitesinde hazır giyimden ayakkabıya, teknolojiden kitap müzik seyahat ve finans sektörüne kadar bir çok kategoride mağaza bulabilirsiniz. Dünya genelinde 3000’e yakın mağaza ve 17 milyon ürünü en avantajlı şekilde üyelerine sunan GoGetSale aynı zamanda indirim kuponlarını (günlük-haftalık olarak güncellenen indirim kuponları ) ve indirimli ürünleri (yaklaşık olarak 1.5 milyon ürün) de sayfalarında üyelerine ayrıntılı bilgilendirmektedir.

Ülkemizde Trendyol, Beymen, Boyner, Hepsiburada, MediaMarkt, Biletix, Mudo, Hotels.com, Çiçeksepeti, Collezione, D&R, Groupon, Gittigidiyor, Lidyana, Tatil.com, Markafoni gibi yüzlerce mağaza ile çalışan GoGetSale; Amerika’da Macy’s, Saks Fifth Ave, DKNY, Mango, Starbucks, Topman İngiltere’de Tesco, Gap, Swarovski, Timberland, Marks and Spencer, Laura Ashley
gibi binlerce mağaza seçeneği sunuyor.

GoGetSale.com bir AVM gibi tüm mağazaları bir çatı altında toplar, ve kullanıcıyı sadece sitelerine yönlendirir. GoGetSale.com üzerinden satın alma işlemi gerçekleştirilmez. Sevdiğiniz, alışkın olduğunuz online satış sitelerinden yapacağınız alışverişleri www.GoGetSale.com üzerinden tıklayıp yaparak alışverişinizi daha karlı hale getirirsiniz.

Sitenin dünyada ilk ve tek olan bir özelliği de her kullanıcının kendi Sosyal Alışveriş Ağını yaratabilmesi. GoGetSale’e sosyal medya hesaplarınız üzerinden 1 tıkla saniyede üye olabiliyorsunuz. Daha sonra arkadaşlarınızı davet ederek kendi ağınızı oluşturuyorsunuz. Arkadaşlarınızın yapacağı her alışverişten belirli bir oranda para kazanıyorsunuz. Herhangi bir limit yok. Üstelik arkadaşlarınız da kendi arkadaşlarını çağırarak kendi alışveriş ağlarından kazanç sağlayabilirler.