200 milyon liraya mal olacak ve yüzde 1 KDV avantajının sunulduğu Adam Kule’de metrekare fiyatı 5 bin 500 liradan başlıyor.

LANSMANA ÖZEL KAMPANYA

Alman, Danimarkalı, İngiliz, Azeri, Kuveytli ve Dubaili hukuk, bilişim, reklam ve danışmanlık firmalarının ilgi gösterdiği Adam Kule’de satışların yüzde 30’u yabancı yatırımcılar tarafından gerçekleşti. 342 üniteden oluşacak Adam Kule’de 254 rezidans ve 88 ev-ofis yer alacak.

Projede, büyüklükleri 46 ila 144 metrekare aralığında olan homeofisler, istenildiğinde birleştirilerek daha büyük metrekarelerde ofislere dönüşebiliyor. 239 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa çıkan proje, 2017’nin sonunda teslim edilecek. Lansman dönemine özel 48 ay vade farksız ödeme planının sunulduğu Adam Kule’de peşinat 2016’da ödenirken, 12 aylık taksit de DAP Yapı tarafından karşılanıyor.

İNSANA İTHAF EDİYORUZ

DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz yeni projeye ilişkin yaptığı açıklamada, “Adam Kule uzun zamandır çalıştığımız bir projeydi. Bugüne kadar yaptığımız en orijinal tasarımlı bina olacak.  Henüz tanıtımı yapılmadan ön talep döneminde yoğun bir ilgi ile karşılaştık ve projenin yüzde 47’sini sattık. Adam Kule, giriş katı ile beraber 8 katı ev-ofis, diğer 19 katı residence dairelerden oluşacak ve bölgenin en güzel yerleşim yerlerinden Dragos’ta inşa edilecek. Tüketiciye gösterdiğimiz özenin bir simgesi olarak geliştirdiğimiz son projemizi ‘insan’a ithaf ediyoruz” dedi. Kartal-Maltepe-Pendik hattında geliştirdiği projeler ile bölgenin önemine vurgu yapan Ziya Yılmaz,  “Adam şeklinde bir bina hayal ediyordum. Hızla gelişen Anadolu Yakası’nın en özel yerleşim bölgelerinden olan Dragos’ta hayata geçireceğimiz Adam Kule için daha önce geliştirdiğimiz projelerde olduğu gibi çok titiz davrandık“ dedi.

YÜKSEK PRİM VAADİ

Adam Kule’nin, DAP Yapı’nın zirve projelerinden biri olacağını belirten Ziya Yılmaz, şöyle devam etti:  “Adam Kule ile daha önce geliştirdiğimiz projelerde olduğu gibi yatırımcılara yüksek prim sağlayacağız. Adam Kule, Türkiye’de bir ilki gerçekleştiren özgün mimari formundan A Plus niteliklerine, malzeme ve işçilik kalitesine kadar üstün özellikleriyle yatırım değeri çok yüksek bir proje. Konumu itibariyle lokasyon avantajını sonuna kadar kullanma imkanı veren Adam Kule, bölgenin çehresini değiştirece. İnşaatı tamamlanmak üzere olan İstinaf Mahkemesi ve sahildeki 1 milyon 200 bin metrekarelik dolgu alanının aktif şekilde hayata geçmesi ile sahiplerine sağladığı yüksek prestijin yanı sıra yüksek kazançla da ilk tercih olarak öne çıkıyor. Lokasyonu ve özellikleri ile yeni bir yaşamın kapılarını aralayacak Adam Kule’de lansman avantajlarından yararlanmak isteyenleri bu özel projeye davet ediyoruz.”

YENİ PROJELER YOLDA

DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz,  2016 yılında farklı lokasyonlarda birçok projeye start vereceklerini açıkladı. Yılmaz, “Pendik’de 3 bin konutluk bir projemiz var. Yine Kartal’da 2016’nın 3. çeyreğinde 2 kuleden oluşan bir projemiz olacak. Validebağ projemizin yanı sıra 2 adet kentsel dönüşüm projemiz olacak” diye konuştu.