pereira yönetiminde 13 resmi maça çıkan Fenerbahçe, 63 ile 74. dakikalar arasında kabus gibi goller yedi. Sarı-lacivetliler kalesinde 7 kritik gol gördü.


AMK GAZETE

Yeni sezona Vitor Pereira ile başlayan ve kaliteli kadrosuyla her alanda şampiyonluk hedefleyen Fenerbahçe’nin Süper Lig ve Avrupa’daki maçlarında ilginç bir tablo ortaya çıktı. 13 resmi maçta kalesinde 16 gol gören Kanarya’nın 11 dakikalık kabusu var. Robin van Persie, Fernandao gibi iki kaliteli golcünün yanı sıra Diego, Nani, Volkan Şen’den oluşan ofansif oyunculara sahip olan Pereire’nin en büyük problemi defansın uyumsuzluğu.

Sarı-lacivertliler Süper Lig’de 5, Avrupa Kupası maçlarında da 2 maçta 63-74 arası kabusu yaşadı. Bruno Alves, Simon Kjaer, Michal Kadlec ve Abdoulaye Ba’dan oluşan 4 yabanca stoper de forma giydiği halde Fenerbahçe hemen hemen her maçta kalesinde gol gördü. Sadece eskişehir ile Kasımpaşa maçlarında gol yemeyen takım, ueFA Avrupa Ligi’ndeki Atromitos maçlarında da kalesini kapayarak rakibe gol izni vermemişti.