Gaziosmanpaşa Sarıgöl'de 12 Kasım günü yaşanan olayda, 5 kişilik bir grup aralarında husumet bulunan 43 yaşındaki Can B'yi öldürdüler. Olayla ilgili yakalanan 5 şüpheli içlerinden birini seçerek suçu üstlenmesini isteyip ölümle tehdit ettikleri belirlendi.

Foto: DHA


Gaziosmanpaşa, Sarıgöl mahallesi, Dereyolu sokakta 12 Kasım 2015 tarihinde meydana gelen olayda meydana gelen bir kavga sonucu Can B.(43) tabancayla 18 yerinden vurularak öldürüldü. Polis tarafından olaydan sonra başlatılan çalışmada görgü tanıklarının ifadelerine göre Can B.'nin 5 kişi tarafından kurşun yağmuruna tutularak öldürüldüğü belirlendi.

ARKADAŞLARINI CİNAYETİ ÜZERİNE ALSIN DİYE TEHDİT ETMİŞLER

Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından başlatılan soruşturmada olayın uyuşturucu ticareti yapan iki grup arasındaki çekişme sonucu meydana geldiği tespit edildi. Polis olayın önce olayın şüphelilerinden Bilgin B.(33)' yi gözaltına aldı. Poliste ifade veren şüpheli olayı 5 kişi gerçekleştirdiklerini ancak olaydan sonra arkadaşlarının kendisini ölümle tehdit ederek cinayeti üstlenmesini istediklerini söyledi. Polis yaptığı araştırmada şüphelilerin yüzlerini güvenlik kameralarından saklayarak Bilgin B.'nin evine girip çıkarken çekilen görüntülerine ulaştı.

3 KİŞİ TUTUKLANDI 2 KİŞİ ADLİYEDE

Bu gelişme üzerine yeni bir operasyon düzenleyen polis olayla ilgili Volkan A.(27), Hakan I.(32) Selim T.(34) ve Gazi D.(25)'ide gözaltına aldı. Poliste işlemleri tamamlanan Volkan A., Hakan I., ve Bilgin B. önceki gün mahkemeye çıkarıldı. Şüpheliler tutuklanarak cezaevine gönderildi. Bugün adliyeye gönderilen Selim T. ve Gazi D.'nin ise mahkemedeki işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.

DHA