ANKARA-SÖZCÜ

Tümü Balyoz davası sanığı olan, yıllarca tutuklu kalan ve beraat eden 46 Albay, bu YAŞ toplantısının gündeminde ve terfi sırasında yer alıyor. Aralarında, ‘’Bize tezgah Dolmabahçe’de kuruldu’’ diyen Mustafa Önsel ile ‘’Kardak kahramanı’’ Ali Türkşen’in de bulunduğu Albaylar’ın, General rütbesine yükselip yükselmeyeceği merak konusu.

Muvazzaf Albaylar, bu toplantı sonrası iade-i itibar bekliyor. YAŞ toplantısında Durumları değerlendirilecek isimler arasındaki 26 Albay Tuğamiral, 20 Albay da Tuğgeneral rütbesine yükselmeyi bekliyor. Bu isimler şöyle:

Jandarma; Mustafa Önsel, Ahmet Hacıoğlu, Kahraman Dikmen, Aziz Yılmaz, Yusuf Kelleli, Yüksel Gürcan ve Ali Demir

Denizciler; Ali Türkşen, Özdem Koçer, Ahmet Dikmen, Bülent Olcay, Cemalettin Bozdağ, Şafak Duruer, Kıvanç Kırmacı, Kerem Eren, Ali Yasin Türker, Derya Günergin, Rafet Oktar, Önder Çelebi, Aydın Sezenoğlu, Haluk Baybaş, Baybars Küçükatay, Berker Emre Tok, Hakan Çelikcan, Cahit Gökgöz, Hasan Gülkaya, Erdinç Altıner, Levent Kerim Uca, Aykar Tekin, Hasan Özyurt, Türker Koçpınar, Ayhan Gedik ve Gürsel Çaypınar

Karacılar; Cüneyt Küsmez, Levent Ergül, Yaşar Dilber, Barbaros Kasar, Nedim Ulusan, Sırrı Yılmaz, Erdoğan Koçoğlu, Sami Yüksel, Murat Ataç, Bahtiyar Ersay, Mustafa Yuvanç, Can Bolat ve Hasan Nurgören.

HDP'nin 27 milyonu gidecek

HDP'nin 27 milyonu gidecek