Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın küçük oğlu Bilal Erdoğan, Ramazan karikatürleri sergisinin açılış töreninde ilginç açıklamalarda bulundu. Erdoğan, takma bir isimle kısa bir dönem de olsa karikatürist yazarlığı yaptığını açıkladı. Bilal Erdoğan, “Cafcaf‘ın benim için ayrı bir anlamı var. Bunu kimse bilmiyor. Çok kısa bir sürede olsa yazdığım bir mecradır. Hangi isim olduğunu söylemiyoruz” dedi.

"İSMİNİ SÖYLEYEMİYORUM ÇÜNKÜ..."

Bilal Erdoğan sözlerini şöyle sürdürdü ”Ramazan konseptli bir sergide buluşmamız bu bakımdan manidar. Buradaki karikatürler oruç tutan insanların oruçla bağını zayıflatan, ibadetle arasına mesafe koyan değil, daha çok sevdiren karikatürler olduğunu gördüm. Cafcaf ‘ın benim için ayrı bir anlamı var. Bunu kimse bilmiyor. Çok kısa bir sürede olsa yazdığım bir mecradır. Hangi isim olduğunu söylemiyoruz. Dünya çok çalkantılı ve buhranlı bir dönemin içerisinden geçiyor inşallah çıkışına yakınızdır”



İSLAMİ ÇİZGİDEKİ BİR DERGİ

Bilal Erdoğan'ın yazarlığını yaptığını açıkladığı Cafcaf isimli dergi Türkiye'deki İslami mizah dergisi olarak biliniyor.

Bilal'in hedefine TEOG desteği!

Bilal'in hedefine TEOG desteği!