Yandaş Star Gazetesi yazarı Cem Küçük, bugünkü köşe yazısında Hürriyet Gazetesi yazarı Ahmet Hakan'ı "ölümle" tehdit etti. "Şizofrenik ve PKK’lı bir hırsız portresi: Ahmet Hakan" başlıklı yazısında Cem Küçük'ün kaleminden "Şizofreni hastaları gibi hala kendini Hürriyet’in Türkiye’yi yönettiği günlerde zannediyorsun. İstersek seni sinek gibi ezeriz. Bugüne kadar merhamet ettik de hala hayatta kalabiliyorsun" cümleleri döküldü.

Cem Küçük tehditlerle dolu yazısında "7 Haziran seçimleri öncesi PKK’nın baş propagandisti Ahmet Hakan’dı. Bunu bilmeyen yok. Türk milleti Coşkun’un tüm ihanetlerini kaydetti ve elbette bedelini ağır ödetecek'' dedi.

"İSTESEK SİNEK GİBİ EZERİZ''

İşte Cem Küçük'ün yazısının ilgili bölümü:

"Biz bu ülkeyi sokakta bulmadık. Bu arada Halim Aydın ve Cesim Parlak’ın parasını çaldığı belgelenen Ahmet Hakan her ortamda morlaşan suratıyla bana küfürler yağdırmaya devam ediyor. Ettiğin küfürler belgelenmiş hırsızlığını örtmüyor garson Ahmet. Sinir hastalığı haplarını ve psikiyatrik ilaçlarını biraz daha fazla alman lazım bugünlerde. Sinir haplarının yanında şuursuzluğu düzelten haplar varsa onu da alman lazım. Önce konumunu ve haddini bilerek şuur kazanman lazım. Medaim Yanık gibi usta bir psikiyatri profesörüne muayene olup kendini hala muktedir sanan zavallı bir tip olduğunu dürüstçe itiraf etmen lazım. Şizofreni hastaları gibi hala kendini Hürriyet’in Türkiye’yi yönettiği günlerde zannediyorsun. İstersek seni sinek gibi ezeriz. Bugüne kadar merhamet ettik de hala hayatta kalabiliyorsun. ''





Saldırı sonrası ilk açıklama Sedat Ergin'den geldi!

Saldırı sonrası ilk açıklama Sedat Ergin'den geldi!





Ahmet Hakan, AKP'li Boynukalın'a ateş püskürdü

Ahmet Hakan, AKP'li Boynukalın'a ateş püskürdü





Başbakan Davutoğlu'dan sağduyu çağrısı!

Başbakan Davutoğlu'dan sağduyu çağrısı!