Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'ı taşıyan özel uçak "TC-TUR" saat 19.10'da Kuveyt Uluslararası Havalimanı'na indi.

Erdoğan'dan tahliye tepkisi

Erdoğan'dan tahliye tepkisi


 

Kuveyt Emiri Şeyh Sabah, Erdoğan'ı uçağın merdivenlerinde karşıladı. Kuveytli bakanların Erdoğan'a takdiminin ardından iki Kuveytli çocuk Erdoğan ve Kuveyt Emiri Şeyh Sabah'a çiçek sundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Emir Şeyh Sabah, karşılamanın ardından havalimanında bir süre baş başa görüştü. Bu sırada Erdoğan’a Arap ülkelerinde misafirlere sunulan baharat aromalı Arap kahvesi ikram edildi.

Kuveyt Emiri Şeyh Sabah, daha sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı aracına kadar gelerek uğurladı.

Yavru Vatan krizi!

Yavru Vatan krizi!


 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kuveyt Emiri Şeyh Sabah'ın davetine icabetle gerçekleştirdiği resmi ziyaretinde yarın Kuveytli iş adamlarıyla kahvaltıda bir araya gelecek ve ardından Kuveyt Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Şeyh Sabah El Khaled Al Sabah'ı, Meclis Başkanı Marzouk Alm Ghanim'i ve Başbakan Şeyh Jaber Al Mubarak Al Sabah'ı ayrı ayrı kabul edecek.

Kuveyt Emiri Şeyh Sabah ile de yarın öğle saatlerinde bir araya gelecek olan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şeyh Sabah'ın onuruna vereceğe resmi öğle yemeğinin ardından Ankara'ya hareket edecek.

Ayvazovski'yi götürdü, Atatürk'ü bıraktı

Ayvazovski'yi götürdü, Atatürk'ü bıraktı


 

Bu arada Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ziyaretine eşlik edecek bakanların Bakanlar Kurulu toplantısının ardından Kuveyt'e gelecekleri öğrenildi.