CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun kendisine yönelik 'Proje diye getirdiği şeyi biz 15 senede yapıp tarihe imza diye attığımız şey' sözlerine cevap verdi. Kılıçdaroğlu, "Bugüne kadar neden hayata geçirmemiş ? Engel olan mı vardı? Bizim projemizi onlar hayal bile demezler" dedi.

Yüzyılın Projesi Halk Arenası'nda

Yüzyılın Projesi Halk Arenası'nda


Kılıçdaroğlu, Ankara Sebze ve Meyve Komisyoncuları Derneği (ASEMKOM) üyeleriyle kahvaltı yaptı. Kılıçdaroğlu, toptancı halini ziyaret ederek esnafla sohbet etti sorunlarını dinledi. Ziyarete CHP Parti Sözcüsü ve Genel Başkan Yardımcısı Haluk Koç ve Ankara Milletvekilleri de katıldı.

Proje sonrası son oy oranını açıkladı

Proje sonrası son oy oranını açıkladı


Kılıçdaroğlu, Başbakan Davutoğlu'nun dün Amasya mitinginde kendisine yönelik, "Bunların her şeyi çalıntı, hırsızlık, intihal, yalancılık. Benim stratejik derinlik kitabımın arkasına bakmış, tabi yürüyen merdivene ters binen kitabı da tersinden okur. Proje diye getirdiği şeyi biz 15 senede yapıp tarihe imza diye attığımız şey' sözlerine cevap verdi.



Kılıçdaroğlu, "Kimden araklamışız ? Bugüne kadar neden hayata geçirmemiş ? Engel olan mı vardı ? Bizim projemizi onlar hayal bile demezler. Ben özel bir tartışmanın içerisine girmek istemiyorum. Onlar Türkiye'yi yalnızlaştırdılar, biz ise Türkiye'yi dünyanın merkezi haline getireceğiz. Aramızda dünya kadar fark var" diye konuştu.DHA

'Çok yerinde bir proje'

'Çok yerinde bir proje'