Erdoğan tribünleri dolduran hemşehrilerine çiçek dağıttı. Horon ekibini ilgiyle izleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan sahneye de çıktı. Katılımcıların çoğu Erdoğan'ın horona katılacağını düşündü ancak Cumhurbaşkanı horon ekibiyle fotoğraf çektirmekle yetindi.

Erdoğan yaptığı konuşmada şunları söyledi:

"Onlar 40 yıl boyunca hep bizi, sesimizi kısmaya çalıştılar. Milletimiz ise görüşlerimizi düşüncelerimizi bizim adımıza çok daha gür seda ile ifade etti. Bizim sözcümüz medya değil, millet oldu. Yüzde 52 oyla Cumhurbaşkanı olmuş şahsıma, yüzde 50 oyla ülkeyi yöneten iktidara, onun kadrolarına karşı bitmek tükenmek bilmeyen bir kinle saldırıyorlar. Sorsanız tarafsızlar, sorsanız objektif davranıyorlar ama hepsi amigo, amigo. Bu millet, Kabe'sinin neresi olduğunu gayet iyi biliyor. Ben inanıyorum ki Taksim'i Kabe olarak gösterenlere, 7 Haziran'da Kabe'nin neresi olduğunu gösterecektir"

"BAŞKANLIK SİSTEMİ İÇİN ŞARTLAR OLGUNLAŞTI"

"Türkiye'nin artık parlamenter sistemle yoluna devam etme imkanı kalmadı. Bu sistem darbelerle muhtıralarla krizlerle zaten bir hayli yıpranmıştı. Şimdi yeni bir arızaya mahal vermeden bu sistemi toptan değiştirme imkanı ortaya çıktı. Yeni Türkiye yolunda yeni anayasa ve onunla birlikte başkanlık sistemi için şartlar olgunlaştı. Artık yapılması gereken yeni anayasa ve başkanlık sisteminin içini doldurmaktır"

İşte MHP'nin asgari ücreti

İşte MHP'nin asgari ücreti


"Sırça köşklerde değil, kerpiçten, taştan, ahşaptan evlerde yetişmiş, kolejlerde değil imam hatip okulundan yetişip gelmiş, mahalle okullarından eğitim görmüş insanların buralara gelmiş olması biliyoruz ki onları rahatsız ediyor. Yeter ki bu milletin daha çok evladı siyasetten, diplomasiye kadar her alanda başarıyla görevini yürütsün. Varsın onlar kusura
bakmasınlar rahatsız olsun, hiç önemli değil. Bizim için bu millete hizmetkar
olanlar önemli" dedi.

Kılıçdaroğlu: Refahı tabana yayacağız

Kılıçdaroğlu: Refahı tabana yayacağız


"CAN CİĞER KAYMAK OLDULAR"

"Bir eski Türkiye koalisyonu kurmaya çalışıyorlar. Normalde birbirlerini yolda görse selam vermeyecek olanlar, şimdi bir araya geldi. Başkanlık sistemi teklifimize karşı ortak cephe oluşturdu. Memleketin, milletin hayrına hiçbir meselede bir araya gelemeyenler, söz konusu biz olunca maşallah hemen can ciğer kaymak oldular. Gerçi bunlar 10 Ağustos'ta da benzer ittifak kurmuşlardı biliyorsunuz. 14 parti bir araya gelmişlerdi ama milletten cevabını aldılar. İnşallah ben inanıyorum 7 Haziran'da da alacaklar"