Bora ERDİN



Atatürk posteri altında poz verdi
Bilal Erdoğan muhabirimizi tanımadan önce Atatürk posteri altında gülerek poz verdi. Bora Erdin’in SÖZCÜ’den olduğunu öğrenince de yüzü asıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı sarsan 7 Haziran seçimleri öncesinde babası gibi il il gezip AKP için oy isteyen, başkanlık sisteminin ‘güzelliklerinden’ bahseden küçük oğul Bilal Erdoğan da ailenin diğer fertleri gibi İstanbul Üsküdar’da Saffet Çebi İlkokulu’nda oy kullandı. Eşi Reyhan Erdoğan ile oy kullanmaya giden Bilal Erdoğan oy kullanma kabini dolu olduğu için eşinden sonra oy verdi. O anları sandıkta oy ve ötesi adına müşahit olan muhabirimiz Bora Erdin sıcağı sıcağına yaşadı ve Bilal Erdoğan’la arasında geçenleri şöyle anlattı:

‘KORUMA POLİSLERİ FOTOĞRAFI SİLMEMİ İSTEDİ’

“Erdoğan Ailesi’nin oy kullanacağı sandıkta müşahit olarak görev aldığım için oyunu kullanan Bilal Erdoğan’a bir fotoğraf çektirmek istediğimi ilettim. Bir vatandaş fotoğrafımızı çekti. O sırada Erdoğan gülüyordu. Fotoğraf çekiminin ardından oğul Erdoğan’a SÖZCÜ Gazetesi’nden olduğumu söylediğimde ise koridora çıkarak korumalarına, “Adamlar dibimize kadar yaklaşıyor, görmüyorsunuz” diye fırça attı. Daha sonra koruma polisleri beni fotoğrafı silmem için uyardı ve ceza alacağımı iddia etti. Polislere fotoğrafı sildiğimi ancak fotoğrafın sandık çevresinde çekilmediği söyledim.”