Ünlü Gazeteci-Yazar Ertuğrul Akbay kongrede sunum yaparken...

Dünyanın ve Türkiye’nin en ünlü doktorlarının sunum yaptığı ve 1500 uzmanın izlediği “25. Ulusal Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Kongresi”nde; Satış rekorları kıran “Yaş 75 Yolun Yarısı” kitabının yazarı ünlü Gazeteci Ertuğrul Akbay, konuşmacı olarak davet edildiği kongrede her yıl yaşlanacağına nasıl daha da gençleştiğinin sırlarını hangi gıdalara ve hangi hareketlere borçlu olduğunu açıkladı...

Antalya’nın gözde tatil beldesi Belek’teki Maxx Royal Tatil Köyü’nde düzenlenen; Rusya, Avrupa, Amerika ve Türkiye’den sahasında en ünlü doktorların sunum yaptığı “25. Ulusal Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Kongresi”ne, satış rekorları kıran “Yaş 75 Yolun Yarısı” kitabının yazarı ünlü Gazeteci Ertuğrul Akbay da davetliydi. Opteamist Tur’un başarılı organizasyonunda 1500 doktorun izlediği, 4 gün süren kongrede insan sağlığına yönelik en son yenilikler ele alındı... Kongrede yaptığı konuşmada gençlik ve sağlıklı yaşam sırlarını paylaşan Ertuğrul Akbay ilgiyle izlendi. Bu yıl 28 Temmuz’da 77 yaşına basacak olan Akbay, nasıl beslenip, hangi spor hareketlerini yaparak yılları durdurduğunu; yaşlanacağına nasıl gençleştiğini en ufak ayrıntısıyla ve canlı örnekleriyle anlattı.



Ertuğrul Akbay, kongreye katılan bir bölüm doktorla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

DENEYİN, 48 GÜNDE FARKI GÖRÜN

Genç kalmak için sporun yanında uyku ve dengeli beslenmenin de çok önemli olduğunun altını çizen Gazeteci-Yazar Ertuğrul Akbay SC(CO2) Ekstraksiyon yöntemiyle yüzde 100 doğal ve katkısız olarak, EA markasıyla ürettirdiği çörekotu yağı, buğday ruşeymi yağı, kişniş yağı, keten tohumu yağı, nar çekirdeği yağı ve buğday ruşeymi tozunu sabah ve ikindide aç karnına, spor yaptığı günler de spordan sonra kullandığını belirterek, şunları söyledi: “Tamamen doğal ve katkısız bu yağlarla zihin ve beden sağlığım daha da güçlendi. Bu nedenle her yıl yaş aldığım halde aksine daha da gençleştim. Eğer ben bu yaşta formdaysam, siz de benim yaptıklarımı yapın. 48 günde farkı görün.” Ertuğrul Akbay’ın kongredeki bu açıklamalarını dinleyen bazı doktorlar da bu yağları bizzat kullandıklarını, çok faydasını gördüklerini ve söz konusu yağların 7’den 70’e sağlığa büyük katkı sağladığını belirtti.