Twitter fenomeni Fuat Avni yayınladığı mesajlar arasında, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Davutoğlu'ndan memnuniyetsizliği, Ali Babacan, Bülent Arınç ve Numan Kurtulmuş hakkında ki iddialar gündeme damgasını vurdu.

Fuat Avni; Numan Kurtulmuş'un daha önce cemaat okullarında eğitmenlik yapmış olması, Ali Babacan'ın ekonomi yorumları ve Bülent Arınç'ın sürekli eleştirileri Erdoğan'ın bu isimler hakkında şüpheye düşmesine neden olduğunu iddia etti. Hatta bunlardan dolayı Kurtulmuş ve Babacan'ın paralel, Bülent Arınç'ın ise bunamış olduğunu düşündüğünü yazdı. Erdoğan'ın, Ali Babacan'ın 3 dönem kuralı gereği tekrar aday olamamasından kaynaklı görev alamayacak olmasından kaynaklı, ABD'de iş ve ev bakmasından rahatsız olduğunu dile getiren Fuat Avni, Davutoğlu ve Erdoğan arasında ki gerginliği de değindi.

UYAP’ta fuatavni depremi

UYAP’ta fuatavni depremi

Hakimlerin tutuklanacağını Davutoğlu'nun sonradan öğrendiğini belirten mesajlar arasında en dikkat çeken iddialardan birisi ise Davutoğlu'nun Erdoğan'ın mitinglerinden rahatsız olduğu ve "arkasını ben toparlıyacağım" sözleri oldu.