Fuat Avni, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın tek başına iktidar olmak için 8 Haziran'dan itibaren zaten kaos planı yaptığını öne sürerken, "Kaos planlarını devreye sokmak için 'Asla affetmeyeceğim' dediği Fidan'ı affetmekle kalmayıp onu yeniden devreye soktu" dedi.

TSK'dan flaş açıklama!

TSK'dan flaş açıklama!


 

Twitter fenomeni Fuat Avni iddialarına, Suruç, Diyarbakır ve Kilis'de yapılan saldırılarla ilgili  "Suruç, Ceylanpınar, Diyarbakır, Kilis.. Ateş düştüğü yeri yakmıyor yüreğimizi yakıyor" diye başlayan Fuat Avni yine gündemi sarsaçak çok çarpıcı iddialarda bulunarak sosyal medya hesabında şunları yazdı;

Fuat Avni, "Tek başına iktidar olmak için 8 Haziran'dan itibaren zaten kaos planı yapıyordu. Kaos planlarını devreye sokmak için 'Asla affetmeyeceğim' dediği Fidan'ı affetmekle kalmayıp onu yeniden devreye soktu. Fidan'ın karanlık ekibinin kontrolünde olan Işid hücreleri nihayet Suruç'ta devreye sokuldu. Suruç'u kana buladılar. Efkan'ın bölgeye gönderdiği amirler, derin devletin yetiştirdiği özel kadrolardan. Fidan-Efkan birlikteliği kaosu derinleştiriyor." iddialarında bulundu.

İşte öldürülen IŞİD'cinin fotoğrafı

İşte öldürülen IŞİD'cinin fotoğrafı



Sınırda çatışmadan ilk görüntüler

Sınırda çatışmadan ilk görüntüler