Gazi Mahallesi'nde çıkan olaylarda şehit düşen polis memuru Muhammet Fatih Sivri'nin acı haberi Kırıkkale'deki baba ocağına ateş gibi düştü. Şehit polisin dün yapılması planlanan nişan töreninin, emniyet teşkilatında izinlerin iptal edilmesi nedeniyle ertelendiği öğrenildi.



Cuma günü İstanbul Bağcılar'daki terör operasyonunda ölü olarak ele geçirilen DHKP-C militanı Günay özaslan için dün Gazi Mahallesi'nde cenaze töreni düzenlenmek istendi. Provokasyon olacağı iddiası üzerine harekete geçen emniyet güçleri mahallede geniş güvenlik önlemleri aldı. Öğle saatlerinde alevlenen olaylar akşam saatlerinde yerini çatışmaya bıraktı. Çıkan olaylarda çevik kuvvet polisi Muhammet Fatih Sivri şehit oldu.

Acı haber, şehit polisin Kırıkkale'deki yakınlarını yasa boğdu. Haberi aileye Kırıkkale Emniyet Müdürü Hasan Onar, beraberinde sağlık görevlileri ile giderek verdi. Anne ve babası daha önce haberi alıp İstanbul'a hareket ettiği belirtilen şehit Sivri'nin Bahçelievler Mahallesi'ndeki Özyurt apartamınındaki baba ocağı taziye ziyaretine gelen yakınları ve komşuları ile doldu taştı.



Gazi Mahallesi'nde 1 polis şehit oldu

Gazi Mahallesi'nde 1 polis şehit oldu


 

NİŞAN TÖRENİ OLAYLAR YÜZÜNDEN ERTELENMİŞ

Yakınlarının iddiasına göre 5 Eylül'de evlenecek olan Muhammet Fatih Sivri'nin dün nişan töreninin yapılmasının planlandığı, ancak İstanbul Emniyeti'nde izinlerin iptal olması nedeniyle bu katılamayacağından bu törenin de ertelenhdiği öğrenildi.

Polis Memuru Muhammet Fatih Sivri'nin cenazesinin bugün İstanbul'da düzenlenecek törenin ardından, ikindi namazına müteakip Nokta camiinde kılınacak namazdan sonra Kırıkkale şehitliği'nde toprağa verileceği belirtildi.



PKK ve IŞİD saldırıları... Son bir haftanın kanlı bilançosu

PKK ve IŞİD saldırıları... Son bir haftanın kanlı bilançosu