Mehmet SERBES / ADANA

Adana’da geçtiğimiz yıl altın vuruş yaparak yaşamını son veren 3 aylık evli Can Çöl’ün (26) ardından ağabeyi 30 yaşındaki Hamit Cem Çöl de avukatlık bürosunda kardeşi gibi vücuduna uyuşturucu enjekte ederek hayatına son verdi.

BACAĞINDAN UYUŞTURUCU ENJEKTE ETTİ


Olay Reşatbey Mahallesi Fuzulli Caddesi üzerinde bulunan bir avukatın bürosunda sabaha karşı meydana geldi. İddiaya göre CHP’nin gençlik kollarında yer alan Hamit Cem Çöl, partililerle birlikte çalışma yapmak üzere avukatlık bürosuna geldi ve tuvalete girdi. Uzun süre tuvaletten çıkmayan Çöl’ün arkadaşları durumdan şüphelenerek kapıyı kırdı. Çöl’ü bacağından vücuduna uyuşturucu enjekte etmiş halde yatarken bulan partililer durumu sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri genç adamın yaşamını yitirdiğini belirledi.

KARDEŞİ ÜÇ AYLIK EVLİYDİ


Babasıyla birlikte ofset işleten ve yerel bir gazetenin sahibi olan Hamit Cem Çöl’ün geçtiğimiz yıl üç aylık evli olan kardeşi Can Çöl’ün de altın vuruşla yaşamına son verdiği ortaya çıktı. İddiaya göre 5 Kasım 2014’te Çukurova ilçesine bağlı Huzurevleri Mahallesi’nde oturan Can Çöl, olaydan 3 ay önce Sultan Çöl (24) ile evlendi. Gece banyoda kolunda yüksek dozda koluna uyuşturucu enjekte eden Can Çöl, banyoda ölü olarak bulunmuştu. Kardeşiyle aynı kaderi paylaşan Hamit Cem Çöl’ün cenazesi yakınları tarafından alınıp Kabasakal Mezarlığı’nda toprağa verildi.