İzmir- Çanakkale Otoyolu Koyundere Mevkisi'ndeki yapımı devam eden viyadük inşaatında beton dökülmesi sınasında çelik konstrüksiyon iskelenin yıkılması sonucu enkazın altında kalan 4 işçi hayatını kaybetti 7 işçi de yaralandı.

Feci olay Menemen İlçesi'ne bağlı eski beldelerden Koyundere'de Gazi Mahallesi yakınındaki, İzmir-Çanakkale Otoyolu viyadük inşaatında meydana geldi. Beton dökülmesi sınasında, çelik konstrüksiyon iskele yıkıldı. İskelenin çökmesiyle birlikte, burada çalışan işçilerden 7'si yaralanırken, 4 işçi iskele parçaları ve tonlarca harcın altında kaldı.

Olay yerine İzmir Büyükşehir Beledilyesi itfaiye ve AKS 110 ekipleri ile çok sayıda ambulans gönderildi. İskelenin yıkılmayan bölümünün de çökmemesi için bir vinç ile önlem alınırken, iş makinelerinin de desteğiyle enkaz altında kalan işçilere ulaşmak için görevliler yoğun çaba gösterdib.

İŞÇİLERİN CESEDİ HARCIN ALTINDAN ÇIKARILDI

Ancak tüm çabalara rağmen 4 işçinin de cansız bedenine ulaşıldı.

İŞÇİLERİN KİMLİKLERİ BELLİ OLDU

İş cinayeti gibi kazada 43 yaşındaki İbrahim Yurt, 40 yaşındaki Mehmet Reşit Işık, 42 yaşındaki Hakan Bilmez ve 22 yaşındaki Sefer Aslan hayatını kaybetti.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.



Ermenek maden faciasında şok ifadeler

Ermenek maden faciasında şok ifadeler