Terörü ve terörist tüm faaliyetleri lanetlediğini ifade eden MHP Kayseri Milletvekili Hasan Ali Kilci, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin 2001’in sonlarında bitirme noktasına getirdiği PKK'nın kan akıtmaya devam ettiğini söyledi. Kilci, şöyle konuştu:

Şehit polis İlker Narin son yolculuğuna uğurlandı!

Şehit polis İlker Narin son yolculuğuna uğurlandı!


"Görünen de odur ki, bu kan PKK denilen hain örgüt kökünden temizleninceye kadar durmayacaktır. Bugün yaşadıklarımızın, akan kanın nihai sorumlusu hiç şüphe yok ki, AKP’dir. AKP açılım, çözüm süreci, analar ağlamasın gibi süslü ve halkı kandırmaya yönelik cümleler eşliğinde İmralı’daki bebek katili ile işbirliği içerisine girmiş, PKK’nın Doğu ve Güneydoğu Anadolu’daki birçok ilimizde sözde özerklik ilan edebilecek kadar küstahlaşabilmesi ve silahlanmasının önünü açmıştır.

Tunceli'de büyük operasyon

Tunceli'de büyük operasyon


PKK Katil, AK Partide aşığıdır. Yüce milletimiz bu topraklarda katilin de katiline aşık olup nikah kıyanların da kim olduğunu çok iyi bilmektedir. Diyarbakır ve Silopi’deki hain saldırıda hayatını kaybeden emniyet güçlerimize Allah’tan rahmet, yakınları, aileleri ve sevenlerine başsağlığı diliyor, yaralı polislerimize de acil şifalar temenni ediyorum."DHA