Foto: CİHAN


 

CHP eski genel başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal, CHP Manavgat İlçe Başkanı Ahmet Öztürk'le birlikte Manavgat'ta Manavgat Şoförler Odası Başkanı Mahmut Şafak ile Manavgat Sabit ve Seyyar Pazarcılar Odası Başkanı Sami Dursun Doğan'ı makamında ziyaret etti.

"SİYASİ İKTİDARIN İÇ VE DIŞ POLİTİKALARDA YAPTIĞI HATALAR..."
Ziyaret sonrası CHP eski Antalya milletvekili Osman Kaptan ile birlikte açıklama yapan Deniz Baykal, siyasi iktidarın iç ve dış politikada yaptığı hataların ülke insanını kamplaştırma ve kutuplaştırdığını söyledi.

Memleketin halinin ortada olduğunu terörün başını alıp gittiğini her gün şehit haberleriyle evlere ateş düştüğünü belirten Baykal, Suriye'de yaşanan olayların Rusya'nın da devreye girmesiyle farklı bir duruma ulaştığını kaydetti.

"ARTIK YANLIŞ GİDİŞATA DUR DEMELİYİZ"
Deniz Baykal, sözlerini şöyle tamamladı: "Dış politika yanlışları zaman içinde ortaya çıkar. Koca bir ülkenin oturmuş bir dış politikası var. Siz bunu kafanıza göre orasıyla burasıyla oynamaya kalkarsanız bugünkü durum ortaya çıkar. Ortalık karışmaya başlar. Ülkede bu noktaya doğru gidiyor. Ülkeyi bu durumdan kurtarmak gerekir. Dışarıda yapılan hataların içeride de zararlı. Terör olaylarının dış politikada yapılan hatalardan kopuk değil. Sağduyu ile hareket ederek bu yanlış gidişe dur demeliyiz. Biz gücümüz yettiğince hep bu yanlış gidişata dur demek gayreti içinde olduk."