UŞAK'ta ortaokul öğrencisi kızları 13 yaşındaki Özlem Yıldırım'dan bir aydır haber alamayan yakınları, hayatından endişe ettiklerini belirtip, bulunması için yetkililerden yardım istedi.

Uşak Halit Ziya Uşaklıgil Ortaokulu 7'nci sınıf öğrencisi Özlem Yıldırım, geçen 15 Şubat'ta gezmek için evlerinden çıktı. Ancak, akşam olmasına rağmen dönmeyince bir tekstil fabrikasında çalışan işçi baba Mustafa Yıldırım ve evhanımı eşi Günhan Yıldırım, polise kayıp başvurusunda bulundu. Daha önce de 6 defa eve geç gelen kızları Özlem'i gidebileceği yerlerde aramalarına rağmen bulamadıklarını belirten Yıldırım çifti, her çalan kapıda, her çalan telefonda kızlarından bir haber alma umuduyla beklediklerini söyledi. Kızının bir aydır kayıp olduğunu belirten Mustafa Yıldırım, "Evden gitmesini gerektirecek, bildiğimiz bir problemi yoktu. Bu kadar uzun süreli olarak daha önce evden ayrıldığı hiç olmadı. Çocuğum yaşıyor mu yoksa ölü mü bilmiyoruz. Aramadığımız yer kalmadı. Yerini bilen veya görenlerin insaniyet namına polise haber vermesini istiyoruz. Yetkililerden de kızımın bulunması için destek bekliyoruz" dedi.

Gözü yaşlı anne Özlem Yıldırım da yüreklerinin yandığını belirterek, "Her çalan zilde kızımdan bir haber gelecek umuduyla yaşıyorum. Kızım eve dönmeden bize rahat uyku yok. Kızım bizi duyuyorsan bir an önce evine dön" diye konuştu.

DHA