AÖF sınav soruları yayımlandı. 18-19 Nisan'da yapılan AÖF bahar dönemi ara sınav soruları yayımlandı. AÖF ara sınavına giren öğrenciler, AÖF sorularının yayımlanmasını bekliyordu. AÖF soruları öğrencilerin erişimine açıldı. AÖF sınav sorularının yayımlanması ile AÖF öğrencileri, 18-19 Nisan AÖF sınavının sonuçlarının ne zaman açıklanacağını merak ediyorlar. AÖF tarafından yapılan herhangi bir açıklama yok. AÖF sınav sonuçları, sınavdan bir hafta sonra açıklanıyor genellikle...

AÖF Bahar Dönemi sorularına erişmek için sinav.eogrenme.anadolu.edu.tr adresinden oturum açmanız gerekiyor. Oturum açtıktan sonra TC kimlik numaranız veya e-posta adresinizi girdikten sonra şifreniz ile AÖF sorularına erişebilirsiniz.

Sınavla İlgili Önemli Hatırlatmalar

1) Sınava gireceğiniz binayı, sınavdan en geç bir gün önce görmeniz yararınıza olacaktır.

2) Sınava girebilmeniz için gerekli olan belgeleri sınava gitmeden önce mutlaka hazırlayın.

3) Sınava girebilmeniz için gerekli belgeler dışında, yanınızda kâğıt, kitap, defter, not vb. hiçbir doküman; cep telefonu, bilgisayar, tablet, telsiz, kamera vb. hiç bir iletişim, depolama, kayıt ve veri aktarma cihazı; ruhsatlı veya resmi amaçlı olsa bile silah ve silah yerine geçebilecek hiç bir nesneye izin verilmemektedir.

4) Sınav saatinden 1 saat önce sınava gireceğiniz binanın kapısında hazır bulunun.

5) Sınavın ilk 15 dakikası dolduktan sonra, her ne sebeple olursa olsun hiçbir öğrenci sınava alınmamaktadır.

6) Sınavda yapacağınız işaretlemeler ve yazacağınız yazılar için yanınızda koyu yazan siyah kurşun kalem ve iz bırakmayan silgi bulundurunuz.

7) Cevap kâğıdı üzerine test grubunuzu (kitapçık türünü) (A, B, C, D) kodlamayı unutmayınız. Test grubunu (kitapçık türünü) (A, B, C, D) kodlamayan veya birden fazla kodlama yapan öğrencilerin sınavları geçersiz sayılacaktır.

8) Öğrenci Kimlik Kartınız veya Öğrenci Tanıtım Kartınız yoksa Sınavda Geçerli Öğrenci Kimlik Belgenizi AÖF Bürolarından temin edebilirsiniz.

9) Sınavda hesap makinesi kullanabilirsiniz. Ancak, kullanacağınız makinede alfabetik tuş takımı (A, B, C, …) ve program yapılmasına, saklanmasına, çalıştırılmasına imkân veren EXE, STORE, RUN vb. tuşlar bulunmamalıdır. Aksi takdirde sınavınız ne yazık ki geçersiz sayılacaktır.

10) Resmi kıyafetle (kıtalarından izinli er ve erbaşlar haricinde) sınava giremezsiniz.

Sınava Girmek İçin Gerekli Belgeler



  1. Sınav Giriş Belgesi

  2. Öğrenci Kimlik/Tanıtım Kartı veya Sınavda Geçerli Öğrenci Kimlik Belgesi (Öğrenci kimlik/tanıtım kartını kaybeden öğrencilere kimlik veya tanıtım kartları hazırlanıncaya kadar sadece sınavlarda kullanılmak üzere fotoğraflı Sınavda Geçerli Öğrenci Kimlik Belgesi AÖF Büroları tarafından verilmektedir. Kimlik/tanıtım kartı başvurusu yapmayan öğrencilere bu belge verilmeyecektir.)

  3. Fotoğraflı ve Onaylı Özel Kimlik Belgesi (Nüfus cüzdanı, sürücü belgesi, pasaport, zorunlu askerlik görevini ifa eden er/erbaşlar ile askerî öğrenciler için askerî kimlik belgesi (muvazzaf askerler hariç), Türk vatandaşlığından izin ile ayrılanlar ve bunların kanuni mirasçılarına ait kartlar)


Sınava giriş için gerekli bu üç belgeden biri bile eksik olsa öğrenci sınava alınmaz.

Öğrenciler Sınav Giriş Belgesinde yazılı olan sınav il, ilçe, bina, salon, sıra, tarih ve saatte sınava girmek zorundadırlar.

Öğrenciler sınava girecekleri binayı sınavdan en az bir gün önce mutlaka görmeli ve sınav saatinden bir saat önce sınava gireceği binada hazır bulunmalıdırlar.

AÖF BAHAR DÖNEMİ SINAV TARİHLERİ

Bahar Dönemi Ara Sınavı 18 - 19 Nisan 2015
Bahar Dönemi Dönem Sonu Sınavı 23 - 24 Mayıs 2015
2014-2015 Tek Ders Sınavı 27 Haziran 2015