AÖF 2015 bahar dönemi ara sınav giriş yerleri belli oldu ve AÖF sınav giriş belgesi erişime açıldı. Anadolu Üniversitesi AÖF yani Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakültelerine kayıtlı öğrencilerin 18 Nisan 2015 Cumartesi ve 19 Nisan 2015 Pazar günleri yapılacak olan 2014-2015 öğretim yılı bahar dönemi ara sınavı için “Sınav Giriş Belgesi” yayınlandı. Bu hafta sonu yapılacak AÖF bahar dönemi ara sınav giriş belgesi çıkarmak ve sınav giriş  yerini öğrenmek için aşağıdaki verdiğimiz bağlantıya tıklamanız yeterli olacaktır.

AÖF SINAV GİRİŞ YERİNİ ÖĞRENME VE GİRİŞ BELGESİ EDİNME

AÖF bahar dönemi ara sınavı giriş belgenizi www.anadolu.edu.tr/acikogretim adresinin “Giriş Yapmak İçin Tıklayınız” bölümünden TCKN ve şifreniz ile giriş yaparak öğrenci sayfanızdan ya da AÖF Bürolarından alabilirsiniz.

AÖF bahar dönemi ara sınavına gireceğiniz binayı sınavdan en az bir gün önce mutlaka görmenizde ve sınav saatinden bir saat önce sınava gireceğiniz binada hazır bulunmanızda fayda olacaktır.

AÖF bahar dönemi ara sınav giriş belgesinde belirtilen yer ve tarihte sınava girmeyen öğrenciler için başka bir yerde veya zamanda mazeret sınavı açılmamaktadır. Her ne sebeple olursa olsun sınav hakkının saklı tutulması mümkün olmamaktadır.

AÖF BAHAR DÖNEMİ SINAV TARİHLERİ

Bahar Dönemi Ara Sınavı 18 - 19 Nisan 2015
Bahar Dönemi Dönem Sonu Sınavı 23 - 24 Mayıs 2015
2014-2015 Tek Ders Sınavı 27 Haziran 2015