Arsenal, sahasında Chelsea'yi ağırlıyor. İngiltere Premier Ligi'nde 76 puandaki Chelsea ile lig üçüncüsü 66 puanlı Arsenal karşılaşacaklar. Arsenal, Premier Lig'de bu akşam lider Chelsea, Arsenal'e konuk olacak. Tüm gözler ise bir kez daha, geçen sezonki maç sırasında gerilimli anlar yaşayan Wenger ile Mourinho'nun üzerinde olacak. Arsenal - Chelsea maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda bilgisi haberimizde...

İngiltere Premier Ligi’nde nefesler tutuldu. Arsenal ile Chelsea, Londra derbisinde kozlarını Emirates Stadı’nda paylaşacak. Arsenal ile Chelsea'nin mücadelesi saat 18.00’den itibaren Lig TV3’ten ekranlara gelecek. Jose Mourinho yönetimindeki konuk ekip Chelsea, 76 puanla zirvede yer alıyor. Arsene Wenger’in önderliğindeki ev sahibi Arsenal ise 66 puanla Maviler’i takibini sürdürüyor.

Zorlu Arsenal - Chelsea arasındaki 90 dakika öncesi tüm gözler ise iki takımın hocalarına çevrilmiş durumda. Geçen sezon Stamford Bridge’de Maviler, seyircisi önünde Arsenal’i 6-0 mağlup etmiş ve maç sırasında Wenger sinirlendiği Mourinho’ya tepkisini, onu sert bir şekilde iterek göstermişti. Mourinho’ya ise son basın toplantısında bu olay soruldu.

Wenger'in Mourinho’ya karşı galibiyeti yok!

Portekizli çalıştırıcı Jose Mourinho, “Wenger’e herkes gibi saygı duyuyorum. Ben sadece maçı düşünüyorum. Ancak beni o zaman sert bir şekilde ittiğini söylemem lazım” ifadelerini kullandı. Konuyla ilgili Wenger sessizliğini korurken, Fransız hoca, Mourinho’ya karşı 12 maçta 7 mağlubiyet, 5 beraberlik alırken, hiç kazanamadı. Sezonun ilk devresindeki randevuda da kazanan, yine Chelsea olmuştu. Arsenal'de Chamberlain sakat; Chelsea’de ise sakat olan Diego Costa ve Drogba’nın durumları maç saati belli olacak.

ARSENAL - CHELSEA MAÇI MUHTEMEL 11'LER

ARSENAL: Ospina, Bellerin, Koscielny, Paulista, Monreal, Coquelin, Cazorla, Sanchez, Ramsey, Mesut, Giroud

CHELSEA: Courtois, İvanovic, Cahill, Terry, Azpilicueta, Zouma, Matic, Fabregas, Oscar, Hazard, Remy

STAT: Emirates

SAAT: 18.00

YAYIN: Lig TV3

HAKEM: Michael Oliver