Güldür'ün tabancayla vurduğu Ferdi Aydın ile seken kurşunun bacağına isabet ettiği arkadaşı Seher Ö. yaralandı. Olayla ilgili 5 kişi gözaltına alındı.

Gaziantep’te feci kaza: 29 yaralı

Gaziantep’te feci kaza: 29 yaralı

 

Olay, dün gece Lüleburgaz Yeni Mahalle Fatih Caddesi'nde meydana geldi. Bir barda Levent Güldür ve Ferdi Aydın arasında çıkan tartışma büyüyerek sokağa taştı.

Arkadaşlarının da katıldığı iki grup arasında devam eden bıçaklı ve silahlı kavga sırasında 33 yaşındaki Ferdi Aydın, 36 yaşındaki Levent Güldür’ü bıçakla ağır yaraladı. Güldür de belinden çıkardığı tabanca ile Aydın’ı vurdu. Kavgada ateşlenen bir silahtan çıkan kurşunun yerden sekerek bacağına isabet etmesi sonucu Ferdi Aydın’ın arkadaşı 42 yaşındaki Seher Ö. de yaralandı.

5 KİŞİ GÖZALTINDA

İhbar üzerine gelen ambulanslarla Lüleburgaz Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Güldür hayatını kaybederken, Ferdi Aydın ise hayati tehlikesi nedeniyle sevk edildiği Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde yoğun bakıma alındı. Lüleburgaz İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri olayda kullanılan tabanca ve bıçağa el koyarken, kavgaya karıştığı tespit edilen 5 kişi de gözaltına alındı. Soruşturma sürüyor.  (DHA)