Çankaya Belediyesi, Çankayalı çocuklar için hazırladığı setlerin aynısından Diyarbakırlı öğrencilere de hediye etti.

Çankayalı çocukların çantasında hangi kitap ve kırtasiye seti varsa Diyarbakırlı çocukların çantasında da aynısından var.

Çocukların eğitimi ve geleceği için hiçbir destekten kaçınmayan Çankaya Belediyesi’nin haberlerini sosyal mecra aracılığıyla öğrenen Diyarbakır’ın Çınar İlçesi Cumhuriyet İlkokulu öğretmeni Ayfer Sevimli, kendi öğrencileri için de kitap desteği istedi. Öğretmen Ayfer Sevimli’nin talebini kısa süre içerisinde karşılayan Çankaya Belediyesi, kitapların yanı sıra çocuklara kırtasiye malzemesi de gönderdi.

ÇOCUK KLASİKLERİ

Dünya Çocuk Klasiklerinden oluşan Tükenmez Kitaplar ile Bilim Hikayeleri serisi ve kırtasiye seti dışında roman ve hikayelerden oluşan başka tür kitaplardan da ulaştıran Belediye, çocuklardan sıcak bir teşekkür aldı.

BOYA DESTEĞİ

Okulların tatil olduğu yaz aylarını, ilçedeki okulların gereksinimleri doğrultusunda tadilat yaparak yeni döneme hazırlayan Çankaya Belediyesi, Diyarbakır’daki Şehit Öğretmen Nuriye Ak İlkokulu’na da 675 lt boya desteği verdi. Eğitime destek konusunda sınır tanımayan Belediye, bugüne kadar ülkenin farklı kentlerinden gelen birçok talebi karşıladı.