Fenerbahçe, bu hafta Çaykur Rizespor deplasmanına gidiyor. Süper Lig'in 26. haftasından Çaykur Rizespor ile karşılaşacak Fenerbahçe hazırlıklarını sürdürdü. Çaykur Rizespor teknik direktörü Hikmet Karaman, Fenerbahçe maçı öncesi yaptığı açıklamada takımına güvendiğini ve Fenerbahçe'den aşağı kalır yanlarının olmadığını söyledi. Süper Lig 26. haftada karşılaşacak Çaykur Rizespor Fenerbahçe maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe, Çaykur Rizespor ile oynayacağı maç öncesinde hazırlıklarını sürdürdü. Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig’de 4 Nisan Cumartesi günü deplasmanda Çaykur Rizespor’la oynayacağı maçın hazırlıklarına devam etti. Çaykur Rizespor Fenerbahçe maçı saat 19.00'dan itibaren Lig TV'den canlı olarak yayınlanacak.

Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde teknik direktör İsmail Kartal yönetimindeki antrenmanda ağırlıklı olarak pas organizasyonları üzerinde duruldu. Milli takımlardan gelen Bruno Alves, Caner Erkin, Alper Potuk ve Mert Günok’un da katıldığı idmanda, sakatlıkları bulunan Raul Meireles ile Dirk Kuyt takımdan ayrı çalıştı. Milli takımlarının kampından henüz dönmeyen Moussa Sow ile Michal Kadlec ise antrenmanda yer almadı. Sarı-lacivertliler, Çaykur Rizespor maçının hazırlıklarını yarın Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde yapacağı çalışmayla sürdürecek.

FENERBAHÇE, KALESİNİ GOLE KAPATTI

Bu sezon ligde 25. hafta sonunda kalesinde şu ana kadar 19 gol gören sarı-lacivertliler, son 10 yılda en az gol yediği sezonu yaşıyor. Fenerbahçe, 2004-2005 sezonunda teknik direktör Christoph Daum yönetiminde 25. haftada 14 gol yemişti.

Fenerbahçe, Süper Lig'de bu sezon çıktığı 25 maçın 12'sinde kalesinde hiç gol görmedi. Fenerbahçe şampiyon olduğu geçen sezon 25. hafta sonunda kalesinde daha fazla gol yemişti. Fenerbahçe, Ersun Yanal yönetiminde 2013-2014 sezonunda 25. haftada kalesinde 27 gol gördü. Sarı-lacivertliler, bu sezon ligde oynadığı 4 derbi maçın 3'ünde gol yemeden galip geldi.

Süper Lig'in 6. haftasında Galatasaray'a deplasmanda 2-1 yenilen Fenerbahçe, rakibiyle ikinci yarıda sahasında oynadığı maçı 1-0 kazandı. İlk yarıda Beşiktaş'ı deplasmanda 2-0 mağlup eden "Sarı-kanaryalar", ikinci yarıda sahasındaki maçtan 1-0 galip ayrıldı.

HİKMET KARAMAN "FENERBAHÇE'DEN AŞAĞI KALIR YANIMIZ YOK"

Spor Toto Süper Lig’de hafta sonu Fenerbahçe’yi ağırlayacak Çaykur Rizespor’un teknik direktörü Hikmet Karaman, “Takım olarak iyi çalışırsak, yaptığımız işin bilincine varırsak hiçbir rakipten aşağı kalır yanımız yok” dedi. Sahalarında şampiyonluğa oynayan Fenerbahçe’ye karşı işlerinin zor olduğunu kaydeden Karaman, “Rakibimiz iyi oyunculardan kurulu. Takım olarak iyi çalışırsak, yaptığımız işin bilincine varırsak hiçbir rakipten aşağı kalır yanımız yok. Son derece istekli, hırslı gelişimin içerisinde olan bir oyuncu grubuyla çalışıyoruz” diye konuştu.

Karaman, Fenerbahçe maçı için önlerinde üç gün bulunduğuna işaret ederek, “Milli takımdan dönenlerle iyi bir çalışma geçireceğiz. Herkesi, maçta 12. adam olması için takıma destek vermeye bekliyoruz. Son iç saha maçında taraftarımız bizi son derece memnun etti. Bunu daha yukarılara çekmemiz lazım” ifadesini kullandı. Türkiye’de üç kulüpte bulunan şok dalga tedavi aleti alındı