E okul öğrenci girişi işlemlerinin yapılması için son dönemlerde mobil olarak da uygulamalar geliştirilmeye başlanmıştır. Mobil uygulamalar aracılığı ile birlikte kişilerin sadece bilgisayarlar üzerinden değil, aynı zamanda mobil olarak da sisteme erişim yapılması amaçlanmaktadır. Bu bakımdan özellikle son dönemlerde kullanıma sunulan e okul mobil bilgi sistemi de e okul öğrenci girişi için tercih edilebilir platformlar arasında bulunmaktadır. Bu bakımdan sizler de ilgili sistem üzerinden kolay bir şekilde işlem yapabilir ve bilgilerinize ulaşabilirsiniz.

E okul öğrenci girişi işlemleri için kişilerin üyelik bilgileri ile sisteme giriş yapması gerekmektedir. Üyelik girişi yapıldıktan sonra sistem üzerinden öğrencilerin tüm bilgileri görüntülenebilecektir. Bu açıdan e okul öğrenci girişi yapılması bilgi alınması için yeterli olacaktır. E okul öğrenci girişi için öğrencilerin T.C. kimlik numarası ile birlikte okul numarası kullanılmalıdır. Giriş bilgilerinde herhangi bir sorun olmadığı takdirde sisteme erişim sağlanacak ve özel bir menü açılacaktır. Böylece kişiler menü üzerinden yapacakları seçimler ile birlikte bilgi alabilecektir. E okul öğrenci girişi için yapılacak başka bir işlem bulunmamaktadır.

Giriş yapılması sonrasında öğrencilerin sınavlardaki başarı durumu görülebilir. Bu bakımdan sınavlardaki başarı durumunun takip edilmesi için öğrencilerin bilgileri üzerinden e okul öğrenci girişi yapılması yeterli olacaktır. Açılacak portalda aynı zamanda devamsızlık, sınav notları, davranış notları gibi durumlar için de bilgiler yer almaktadır. Bu bakımdan sadece menü üzerinden seçim yapılması ile birlikte öğrencilerin ilgili durumları hakkında bilgi almak da son derece kolaydır. Hazırlanan özel sistem sayesinde işlemlerin yapılması için ekrandaki listelerden seçim yapılması yeterli olacaktır. Bu bakımdan kullanımı oldukça kolay sistem sayesinde öğrenci ve velilerin işlemlerini yaparken zorlanması söz konusu olmayacaktır. Bu açıdan belirtilen adımların takip edilmesi ile birlikte öğrencilerin okuldaki tüm bilgilerine erişim sağlanacak ve böylece öğrencilerin genel bir değerlendirilmesi yapılarak, öğrenciler takip edilebilecektir.