Askeri aracın geçişi sırasında PKK'lı teröristlerce patlatılan bombada ölen ve yaralanan olmazken, askeri araçta hafif hasar oluştu.

Şehit Uzman Çavuş'un töreninde gözyaşları sel oldu

Şehit Uzman Çavuş'un töreninde gözyaşları sel oldu


Karakoçan İlçesi'ne bağlı Akçiçek Köyü'nde, saat 17.00 sıralarında, askeri aracın geçişi sırasında yola döşenen patlayıcı madde, uzaktan kumanda ile patlatıldı.

'İncirlik her an kullanılabilir'

'İncirlik her an kullanılabilir'


Olayda şans eseri ölen ve yaralanan olmazken, askeri araç hafif hasar gördü. Patlama sonrası olay yerinde yapılan incelemede, mutfak tüpü ile desteklenmiş el yapımı bir patlayıcı olduğu ve mutfak tüpünün patlamadığı belirtildi.

Ağrı'da çatışma: 3 asker yaralı

Ağrı'da çatışma: 3 asker yaralı


Güvenlik güçlerinin inceleme yaptığı sırada, ormanlık alan içinden güvenlik güçlerine 2 el silahla ateş açıldığı belirtildi. Güvenlik güçlerinin de karşılık vermesi üzerine teröristlerle kısa süreli çatışma çıktığı belirtildi.

MENFEZDE İKİNCİ PATLAYICI BULUNDU
Patlama sonrası bölgede operasyon başlatan güvenlik güçleri, patlamanın meydana geldiği bölgeye 600 metre mesafedeki menfezde, yola döşenmiş el yapımı patlayıcı bulundu. Güvenlik güçlerinin yaptığı yol aramasında bulunan patlayıcı, alınan güvenlik önlemlerinin ardından fünye ile patlatıldı. Bölgede oldukları tespit edilen PKK'lıların yakalanması amacıyla başlatılan operasyon sürüyor. (Foto Arşiv)