Sunduğu yeni yaşam konsepti ile Ankaralılara ve Ankara’da ev sahibi olmak isteyenlere ayrıcalıklarla dolu bir yaşamın anahtarını sunan Akkent, şimdi çifte kazanç sunuyor.

HEDİYENİZ AYAĞINIZA GELİYOR

Akkent Paradise Gardens’tan 10 Eylül 2015 ile 15 Ocak 2016 tarihleri arasında ev alanlar, 2015 model Mercedes Benz B180 CDI otomobil kazanma şansını da yakalıyor. Zengin sosyal donatıları, yeşil ile iç içe düzenlenen peyzajı ile ayrıcalıklı yaşam konsepti sunan Akkent Paradise Gardens ile hayatın doğası değişiyor. 23 Ocak 2016 tarihinde sonuçları açıklanacak kampanya ile Akkentliler çifte kazanç şansı yaşıyor.

Ankara’da yaşamın yeni doğası Akkent ile şekilleniyor.
Ünal Akpınar İnşaat’ın Ankara’nın kuzey aksında inşa ettiği Akkent 1-2-3 ve 4’ten sonra şimdi dev bir proje ile Akkent Paradise Gardens inşa ediliyor. Yapımı hızla devam eden Akkent Paradise Gardens Ankara’nın kuzey aksında çizgisi ile çok farklı bir yaşam sunuyor.

Akkent Paradise Gardens’ta yaşam çok farklı olacak.
Akkent Paradise Gardens, şehrin karmaşasından sıyrılmak isteyen Ankaralılar için yeni bir yaşam alanı sunuyor.

Dört mevsim yüzme imkanı sunan açık ve kapalı yüzme havuzları, spa merkezi, kay kay pisti, mini golf alanı gibi 20’den fazla seçenek sunan sosyal donatıya sahip Akkent Paradise Gardens’ta 4+1, 3+1 ve 2+1 dairelerin yanında 36 adet cadde dükkân ve çarşı alanı da bulunuyor.

Akkent Paradise Gardens; ticari yatırım değeriyle de öne çıkıyor.

Proje içinde yer alan 36 adet cadde dükkan ve Akkent Çarşı yatırımcısına kazançlı bir gelecek vadediyor. Akkentlilere ve bölge sakinlerine hizmet sunacak olan ticari alanlar kazançlı yatırım olanağı ile dikkat çekiyor.