Fatih'te bir  genç, aynı evde yaşadığı 2 kardeşini pompalı tüfekle rehin aldı. Genci silahı bırakması için ikna etmeye çalışan polis ekipleri, sokağı trafiğe kapattı. Uyuşturucu alışkanlığı olduğu belirtilen kişinin elinde av tüfeği olduğu bu nedenle söz konusu adrese özel harekat polisleri yönlendirildi.

Foto: DHA -Olay yerine özel harekat polisleri de yönlendirildi


Silivrikapı Mahallesi Alay İmam Sokak üzerinde bulunan 9 numaralı binanın birinci katında oturan 29 yaşındaki Selahattin D., aynı evde yaşadığı kardeşleriyle henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine Selahattin D., pompalı tüfekle evde bulunan iki kardeşini rehin aldı. Evdeki babaları da evden çıkarak durumu polise bildirdi.

BİNANIN KARŞISINDAKİ PARKTA ÇOCUKLAR OYUN OYNUYOR


Olay yerine gelen ekipler sokağı trafiğe kapattı. Olay yerine ambulans ekipleri de sevk edilerek burada hazırda bekletildi. Öte yandan, olayın meydana geldiği apartmanın hemen karşısındaki parkta çocukların oyun oynaması dikkat çekti.

'UYUŞTURUCU MADDE KULLANIYOR' İDDİASI


Haberi alır almaz binanın önüne gelen Selahattin D.'nin amcası Servet D., yeğenin uyuşturucu madde kullandığını, daha önce de bu nedenle tedavi gördüğünü söyledi. Bekar olan Selahattin D.'nin işsiz olduğu, bir süre önce cezaevinden çıktığı öğrenildi. Polisin  Selahattin D.'yi ikna etme çalışmaları sürüyor.